5.08.2020 року зав. кафедри Володимир Казаков взяв участь у воркшопі: "Обмін досвідом між учасниками та членами ініціативних груп по створенню Доріг вина та смаку з різних регіонів України: виклики, досягнення, перспективи".
Захід проведений в рамках Проєкту Європейського Союзу «Підтримка розвитку системи Географічних зазначень в Україні» з метою розбудови системи організованих гастрономічних маршрутів в Україні, створення та просуванні національного бренду «ДОРОГИ ВИНА ТА СМАКУ УКРАЇНИ».
Кривий Ріг в рамках проекту розглядається як перспективний регіон розвитку не лише промислового туризму, а й гастрономічного, з відтінками індастріалу - специфічної їжі і страв. Тому участь викладачів кафедри, як експертів в галузі промислового туризму є важливою в розвитку туризму в Україні.
Мова також йшла про створення нових маршрутів вина та смаку не лише в Одеській області, а й у сусідніх - Херсонській, Дніпропетровській, Миколаївській.