Кафедра туризму та економіки
Факультет географії, туризму та історії

27 вересня, до дати Всесвітнього Дня туризму, в залі засідань міськвиконкому відбувся урочистий захід - засідання на чолі з в.о. міського голови Вілкула Ю.Г., заступника міського голови - Полтавця А.А., за участю працівників управління економіки міськвиконкому, ректора КДПУ Ярослава Шрамка, активних діячів туристичної галузі міста.
На засідані міським головою було підкреслено важливість диверсифікації економіки за рахунок розвитку третього сектору економіки - сфери обслуговування, де туризм посідає важливе місце. Було продемонстровано показники динаміки розвитку туризму в Кривому Розі з 2014 року, основні досягнення та здобутки.
Активним працівникам сфери різних галузей туризму були вручені почесні нагороди, грамоти та вітальні листи.
Серед нагороджених були й викладачі кафедри туризму та економіки. Міським головою було підкреслено, що відзнаки надані за значний внесок у розвиток туризму в нашому місті.
Завідувач кафедри Володимир Казаков отримав почесну нагороду - нагрудний знак "За заслуги перед містом" ІІ ступеня (подібний знак І ІІІ ступеня був отриманий у 2016 році), асистент кафедри Альона Петрова отримала почесну грамоту міськвиконкому за активну підтримку активного та спортивного туризму.
Всі відзнаки - це засвідчення важливої позиції та лідерської ролі кафедри у реальній і практичній розбудові туризму в Кривому Розі.

изображение viber 2021 09 28 12 25 47 331

изображение viber 2021 09 27 15 43 07 163

https://rudana.com.ua/uk/news/vidomogo-turystychnogo-guru-volodymyra-kazakova-nagorodyly-vidznakoyu-za-zaslugy-pered-mistom

 

16865
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша