Кафедра української мови
Факультет Української філології

За своїми метою, завданнями, змістом і формами проведення педагогічна практика покликана підготувати майбутнього словесника до самостійної роботи в умовах нової української школи. Нині студенти IV курсу денної форми навчання факультету української філології вирушають на виробничу практику в заклади середньої освіти м. Кривого Рогу. Цей важливий етап у професійному зростанні майбутніх філологів проходить дещо пізніше, порівняно з минулими роками, проте пояснюється загальною епідеміологічною ситуацією і в регіоні, і в державі.

Згідно з навчальним планом і графіком навчально-виховного процесу в Криворізькому державному педагогічному університеті на педагогічну практику направлено 23 студенти IV курсу в міські загальноосвітні школи. Одна студентка проходитиме виробничу практику за індивідуальним направленням.

Педпрактика 3

Тож сьогодні проведено настановчу конференцію на чолі з керівником педагогічної практики в університеті ст. викладачем кафедри української мови Л. С. Цоуфал. На заході були присутні також групові методисти, відповідальні методисти з кафедри педагогіки та кафедри психології.

Педпрактика 2

Педпрактика 1

Студенти ознайомилися зі специфікою проходження виробничої практики, основними вимогами фахових методистів, методистів-педагогів і психологів, термінами проходження педпрактики й подання звітної документації. Студентам наголошено, що новацією цьогорічної практики є проведення залікових уроків з усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня освіти. Зроблено акцент на тому, що цей вид діяльності студента-практиканта оцінюється за низкою критеріїв, на підставі чого виводиться підсумкова залікова оцінка.

Керівник педагогічної практики Л. С. Цоуфал зачитала наказ КДПУ про направлення студентів IV курсу факультету української філології на виробничу практику, зорієнтувала на терміни проходження практики і дату проведення підсумкових педрад у закладах середньої освіти та звітної конференції в університеті. Крім того, проведено інструктаж із техніки безпеки й дотримання життєзберігальних технологій.

Присутні на настановчій конференції методисти висловили впевненість у тому, що отримані протягом трьох з половиною років навчання в університеті теоретичні знання, практичні вміння й навички обов’язково стануть у нагоді студентам в освітньому процесі.

Педпрактика 5

Щиро бажаємо практикантам-словесникам творчої наснаги, професійних успіхів і зростань, невичерпної енергії й оптимізму, упевненості у власних силах і правильності обраного фаху в житті!

10284
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31