Кафедра української мови
Факультет Української філології

Сьогодні дзвони сповіщають про справжнє диво – ВЕЛИКДЕНЬ, світле ХРИСТОВЕ ВОСКРЕСІННЯ. Кожний, хто шанує це свято, отримує надію на спасіння, адже воскрес Христос, Син Божий. Тож Великдень є тріумфом життєдайності, символом перемоги добра над злом, світла над пітьмою, віри – над безнадією. Цей день наповнюють добрими справами, адже Великдень несе відродження в любові, укріплює нашу віру і живить душу.

КАФЕДРА УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ЩИРО ВІТАЄ ВСІХ ІЗ ВЕЛИКОДНЕМ!

IMG 0402У цей Великий день особливо дякуємо Богові за те, що в дні тяжких для України випробувань ми відчуваємо його заступництво і силу. Упевнені, що воскреслий Христос своїм люблячим серцем захистить рідну землю, а весь сьогоднішній плач і біль України змінить на пасхальну радість Перемоги!
Нині не забуваймо і про те, що віра в нашу перемогу – це не просто рятівна зірка на тлі спалахів міжконтинентальних ракет, це нагальна потреба заради нашого майбуття. Це – спільна титанічна сила в боротьбі з агресором, нездоланність ДОБРА і СВІТЛА, звитяга кожного щодо власних сумнівів і тривог!
                                                                                 Хай у кожному живе Надія
                                                                                 І проростаюча, незгасна Мрія,
                                                                                 Щоб мирне небо над Україною всміхнулося
                                                                                Та радість всюди розквітнулася!

Хай наші серця наповнюються радістю й непохитною вірою в Перемогу, а Великодні дзвони, духмяна паска, писанки принесуть у наші оселі такий бажаний та благословенний мир, душевний спокій і добробут!

Пасха 5

19074
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30