Кафедра української мови
Факультет Української філології

02.02. 1

Посередній учитель викладає.

Хороший вчитель пояснює.

Видатний вчитель показує.

Великий учитель надихає.

Вільям Уорд

02 лютого 2018 року на факультеті української філології відбулася настановча конференція з педагогічної практики для IV курсу студентів-філологів. З вітальним словом до студентів звернулася декан факультету кандидат філологічних наук, доцент Семененко Л. М.

Під час конференції керівник виробничої практики КДПУ, ст. викл. кафедри української мови Цоуфал Л. C. привітала всіх присутніх та ознайомила студентів з програмою практики й вимогами до необхідних звітних матеріалів. Любов Сергіївна зачитала наказ по університету, у якому вказані дати проходження практики, прізвища викладачів-методистів, які закріплені за кожною групою студентів, школи, до яких направлено студентів.

02.02. 4

Навчально-педагогічна практика у ІІ семестрі 2017-2018 н.р. для студентів IV курсу надає їм змогу вперше випробувати себе на педагогічній нині в ролі вчителів української мови та літератури. Педпрактика  дозволяє студентам самостійно виконувати різні напрями професійної діяльності: вони мають провести пробні та залікові уроки й виховну годину, допомагати класному керівникові в роботі з учнями. Педагогічна практика є чудовою нагодою для психологічної адаптації студентів та готує до виробничої практики на V курсі й роботи у школі в майбутньому.

02.02 3

На конференції були присутні керівники педагогічної практики: к. пед. н., доц. кафедри педагогіки Макаренко І. Є., асист. кафедри загальної та вікової психології Даценко О. А. та методисти за фахом, викладачі кафедри української мови.

02.02 2

На завершення керівники практик побажали студентам творчих успіхів і приємних вражень від виконуваної роботи. Кожен студент зможе показати себе, свої знання і вміння, набуті в університеті. Адже недарма кажуть: «Вчителі відкривають двері. Входиш ти сам».

 

 

3915
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша