Кафедра української мови
Факультет Української філології

1Т

«Ти можеш!» – повинен нагадувати вчитель учневі.
«Він може!» – повинен нагадувати колектив.
«Я можу!» – повинен повірити в себе учень.
В. Шаталов

Уже понад 5 років факультет української філології Криворізького державного педагогічного університету запрошує учнів шкіл Криворіжжя на безкоштовне тренувальне моніторингове тестування з української мови та літератури.

10 лютого 2018 року на тестування зареєструвалося понад 600 школярів, які здобувають середню освіту в різних навчальних закладах міста та прилеглих районів.

т5

 

Привітали учасників тренувального тестування викладачі кафедри української мови й кафедри української та світової літератур на чолі з деканом факультету, к. філол. н., доцентом Семененко Л. М., завідувачем кафедри української мови, д. філол. н., професором Колоїз Ж. В., завідувачем кафедри української та світової літератур, к. філол. н., доцентом   Мельник Н. Г. Вони зазначили, що випробування з української мови і літератури є ключовим для вступу у виші й висловили сподівання зустрітися із абітурієнтами в у статусі студентів Криворізького педагогічного.

Т2

Факультет української філології КДПУ є осередком у підготовці фахівців з української та літератури і за останні роки створив вдалий механізм  підготовки до тестування та його проведення, комфортний для школярів. Водночас колектив викладачів факультету, задіяних у проведенні тестування, докладає максимум зусиль задля успіху тестування, задоволення учнівських потреб у пробному моніторингу їхніх знань, а також популяризації педагогічного університету, зокрема й фаху вчителя-словесника.

Т4

Перед початком тестування учасники отримали детальне пояснення щодо вимог до виконання завдань із моніторингового тестування і критеріїв оцінювання відповідей. Протягом 1 години 20 хвилин усі учасники впоралися із запропонованими завданнями, які передбачали кілька рівнів складності.

Бланки відповідей було перевірено та виставлено бали. З результатами тестування учні можуть ознайомитися на сайті університету.

т3

Факультет української філології бажає школярам успіхів, творчого натхнення, подальших звершень у здобутті знань, успішного й результативного  ЗНО загальнодержавного рівня та запрошує на навчання до Криворізького державного педагогічного університету.

3970
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30