Вперше в Кривому Розі на базі Криворізького державного педагогічного університету відкривається «Школа робототехніки» для учнів 6-11 класів. 

Відкриття відбудеться 4 листопада об 11.00 у приміщенні молодіжного центру КДПУ #StudHub (вул. Героїв АТО, 79 б).У цей день буде проведено перше спільне заняття для дітей та їх батьків, які потрапили до перших пілотних груп. Досвідчені викладачі кафедри інформатики та прикладної математики ознайомлять дітей та їх батьків із напрямками роботи школи, розкажуть, чому можна буде навчитися, відвідуючи «Школу робототехніки».

Серед таких напрямків – знайомство з галуззю робототехніки, навчання першим крокам в програмуванні роботів та мікроконтролерів, допомога у розвитку творчого мислення та навичок командної роботи.

«Школа робототехніки» допоможе допитливим молодими криворіжцям дізнатися більше про  промислову революцію «Індустрія 4.0», Інтернет речей, мікроконтролери та багато іншого, що є складовою нашого сучасного життя. Як це працює? Чому воно працює? Хто «керує» мікрохвильовкою або пральною машиною. Від конструювання робота, створеного на основі конструктора LegoMindstormsEV3, створення «розумних будинків» за допомогою мікроконтролерів Arduino до розв’язування задач STEM освіти – це все у перспективних планах «Школи робототехніки» КДПУ.

Запрошуємо ЗМІ до висвітлення цікавих подій у нашому місті. 

2964
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок