01

Міністерство молоді та спорту України спільно з Фондом Східна Європа створили та запустили онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності» на Освітній онлайн-платформі «Зрозуміло!». Слухачі курсу дізнаються про становлення української національної ідентичності через подолання російських міфів; подолання байдужості, меншовартості; формування активної громадянської позиції; українське волонтерство.

Метою пропонованого курсу є формування української національної та громадянської ідентичності, поглиблення знань із новітньої історії України та розвиток волонтерського руху; він створений для вчителів з історії, фахівців із виховної роботи, громадських та волонтерських організацій, які залучені до реалізації проєктів у сфері національно-патріотичного виховання. Курс стане у пригоді кожному, хто бажає підвищити власний рівень знань про історію України, поглибити знання з новітньої історії, сучасних процесів державотворення та розвитку українського громадянського суспільства.

02

Онлайн-курс розроблений у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України у межах Програми «Спільнодія», яка виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень і ГО «Разом проти корупції» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Авторами восьми лекцій курсу є науковці Українського інституту національної пам’яті та Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Зареєструватися на курс можна за покликанням; усі подробиці щодо пропонованого навчання опубліковано у прес-релізі.

24140
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31