1

Співпрацю між КДПУ та ФК «Кривбас» і Академією ФК «Кривбас» розпочато. 10 квітня 2024 року кафедра туризму та економіки почала реалізацію тристороннього меморандуму про співпрацю та партнерські відносини між КДПУ, Футбольним клубом «Кривбас» та Академією ФК «Кривбас».

 2

Зав. кафедри туризму та економіки, найкращий гід України 2021 року, доц. Володимир Казаков узяв участь у першій тестовій екскурсії до ФК «Кривбас» та Академії клубу. Першим гідом від клубу став Артур Капітонов (департамент клубу), талановитий випускник КДПУ 2018 року.

 3

Учасниками стали учні різних класів комп’ютерної академії «Крок», яких супроводжували педагоги цього закладу. Приємно відзначити, що більшість вчителів є випускниками КДПУ. Володимир Казаков надав організаційну підтримку педагогічному колективу «Кроку», а також забезпечив оглядову екскурсію містом під час автобусного переїзду.

 6

Студентки І курсу спеціальності 242 «Туризм і рекреація» Дарина Мартенс та Ксенія Синча взяли участь в екскурсії як стажисти та майбутні туристичні гіди Кривого Рогу і таким чином вже зробили перший крок у своїй професійній кар’єрі.

 5

Екскурсійна програма передбачала відвідування футбольної арени клубу – стадіону «Гірник», території тренувальної бази Академії ФК «Кривбас», поля та критої арени Академії. Фішкою екскурсійної програми став футбольний інтерактив «Забий свій пенальті», під час якого, за допомогою професійних тренерів, всі охочі діти мали змогу пробити свій пенальті та спробувати забити гол.

 6

 У найближчому майбутньому тестова екскурсія стане регулярною для всіх охочих закладів освіти Кривого Рогу, і не тільки.

26080
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок