sv ppf 11

2 квітня 2019 року на головній сцені КДПУ психолого-педагогічний факультет у межах фестивалю-конкурсу «Студентська весна» представив виставу за мотивами пригодницької фентезі-стрічки «Аліса в Задзеркаллі».

sv ppf 10

Глядачі стали свідками захоплюючої пригоди звичайної дівчини Аліси з однойменного твору Льюїса Керрола, яка за допомогою магічного дзеркального порталу потрапила до чарівного світу, що знаходиться поза межами буденності.

sv ppf 5

Історія Аліси, яка вражена незвичайним і водночас неймовірно гарним Задзеркаллям, починається. Тут дівчина зустрічає Божевільного Капелюшника, серце якого було сповнене смутку, адже він загубив свою родину. Капелюшник попросив Алісу допомогти йому в його пошуках.

sv ppf 2

Готуючись до подорожі, героїня заспівала чудову пісню, присвячену її вірним друзям. «Ти щасливий, якщо в тебе є друзі» – таким був лейтмотив цього ліричного вокального номеру.

sv ppf 3

Годинникар поділився з Алісою і таємницями управління часом, і простою істиною – своїм віршем із філософським змістом:

«Час летить невблаганно у вічну і чисту даль,

Летить циклонами у вітри.

Невірним є твоє буття –

Ніхто й ніщо на місці не стоїть;

Життя не має меж...».

sv ppf 4

На Алісу чекало й непросте випробування: її зустріла Червона Королева, яка одразу показала свій неабиякий норов в експресивному виконанні пісні.

sv ppf 9

Після цієї неприємної зустрічі Аліса знову побачила свого нового друга, який, бажаючи розрадити дівчину, презентував їй власну колекцію капелюхів.

sv ppf 6

У чарівному світі Аліса стала свідком сварки двох королев. Як виявилося, вельможні пані насправді є сестрами, що не поділили якусь дрібницю ще за дитячих років. Відтоді й розпочалося протистояння червоного й білого королівств. Студентки, крокуючи імпровізованою «шахівницею», продемонстрували впевнені й відточені рухи в танку, де кожна була переможницею!

sv ppf 7

Біла Королева перепросила Червону. Обидві вирішили, що сестри мають бути разом і жити в мирі. Представлена хореографічна постановка розкрила безмежний світ почуттів головних героїнь, підкресливши чарівність й красу дівчат.

sv ppf 12

І нарешті, довгоочікуване визволення рідних Капелюшника стало завершальним акордом цієї феєричної вистави. Така оптимістична кінцівка відповідала настроям студентів психолого-педагогічного факультету, адже для них: «Студвесна це подія, яка кожному дарує чимало емоцій; це друзі, що завжди поруч, і які завжди готові допомогти… «Студентська весна» це казка, якої так часто не вистачає в нашому житті».

7371
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31