1

8 лютого 2023 року в межах проєкту Ukraine Global Faculty відбулася наступна лекція для української аудиторії, до слухачів якої мали можливість приєднатися представники Криворізького педагогічного.

2

Спікером міжнародного онлайн-лекторію цього разу став директор з освіти в Coursetune, старший науковий співробітник Академії вищої освіти, засновник академічної консультаційної групи для професорів і аспірантів «The Grad Academy» Джонатан Сіско. Його дослідження зосереджені на практиках грамотності у вищій освіті, зокрема, демістифікації складних концепцій у різних дисциплінах.

3

Пан Джонатан прочитав вступну лекцію з питань якісних методів, які використовують у своїх дослідженнях американці. Він почав з кількох запитань до учасників онлайн-зустрічі задля визначення контексту спілкування та інтересів слухачів.

4

Присутні дізналися про основні елементи якісних методів досліджень, про відповідні дизайни й дослідницькі парадигми.

5

Лектор висвітлив інтерпретаційну природу цих методів, їх структуру, етапи застосування та особливості; навів низку прикладів використання якісного аналізу для деяких дослідницьких питань.

6

Під час лекції можна було скористатися опцією синхронного перекладу українською, або слухати спікера мовою оригіналу – англійською. Запитання, на які наприкінці лекції відповів Джонатан Сіско, ставили в чаті онлайн-конференції англійською мовою.

7

Охочі переглянути відеозапис зустрічі можуть зробити це у власному кабінеті сайту Ukraine Global Faculty за покликанням «Recorded video» на сторінці лекції. Слідкуйте за оголошеннями на головній сторінці офіційного сайту КДПУ, щоб дізнатися про початок реєстрації учасників наступної лекції цього міжнародного академічного проєкту.

21306
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31