01

11 квітня 2023 року учасники онлайн-лекторію від міжнародної освітньої платформи Ukraine Global Faculty мали можливість відвідати лекцію «Entrepreneurial Communications», яку прочитав керуючий директор Blackstone LaunchPad у Корнельському університеті, досвідчений міжнародний підприємець у сфері технологій та активний учасник різних груп інвесторів Фелікс Літвінський.

02

Пан Літвінський є засновником і генеральним директором компанії Abakama, яка спеціалізується на підприємництві, комплексному аналізі, інноваціях та стратегії; засновником The IoT Partners, ініціативи з розвитку екосистеми IoT (Internet of things, «інтернету речей»); наставником і радником у Келлер-центрі Принстонського університету. Він є великим другом України й підтримує компанії українців не тільки в нашій державі, а й у всьому світі.

03

Лектор висвітлив важливе питання успішної підприємницької діяльності – принципи та прийоми ефективної комунікації. Розвинуті навички спілкування необхідні підприємцям для плідної взаємодії з інвесторами, клієнтами й партнерами.

04

Учасники онлайн-лекторію отримали можливість дослідити способи вдосконалення навичок спілкування на прикладі стартапів і особливостей комунікації з інвесторами.

05

Після викладу основного матеріалу англомовної лекції, яку можна було слухати й у синхронному перекладі українською, пан Літвінський відповів на запитання, поставлені в чаті онлайн-конференції. Для всіх, хто бажає більше дізнатися про успішну комунікацію задля вдалого старту власної справи, спікер підготував добірку рекомендованої літератури.

06

Протягом трьох днів після завершення трансляції лекції на сайті UGF доступні для завантаження сертифікати про участь. Відеозапис онлайн-зустрічі можна переглянути за покликанням «Recorded video». Охочі поділитися своїми думками й враженнями з Ukraine Global Faculty можуть взяти участь в опитуванні за допомогою Google-форми. Анонси нових лекцій будуть оприлюднені на сайті й Facebook-сторінці КДПУ; більше новин проєкту UGF можна дізнатися на Telegram-каналі й Фейсбуці міжнародної освітньої платформи.

21984
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31