1

10 серпня 2023 року на освітній онлайн-платформі Ukraine Global Faculty відбулася лекція, присвячена основам функціонування інтелектуальної власності у підприємницькій діяльності, яку прочитав Александер Ахієзер – партнер і зареєстрований патентний повірений у Foley Hoag LLP (Бостон, США), який входить до рейтингу найкращих адвокатів Америки в галузі патентного права.

2

Лектор співпрацює з провідними університетами, стартап-компаніями, венчурними інвесторами та публічними компаніями з питань комерціалізації технологій. Його практика зосереджена на нових технологіях, які потребують міждисциплінарного підходу.

3

З 2001 року Александер Ахієзер працює в юридичній галузі, спеціалізуючись на інтелектуальній власності, насамперед, патентному праві; він є партнером Foley Hoag LLP – відомої бостонської юридичної фірми.

4

Слухачі онлайн-лекції дізналися фахові визначення понять авторського права, торговельної марки, комерційної таємниці, патенту. Спікер пояснив різницю між двома останніми термінами, й розповів, які об'єкти можуть бути комерційною таємницею, та що можна запатентувати.

5

На лекції було запропоновано порівняльний аналіз видів інтелектуальної власності, висвітлено тонкощі питань авторського й патентного права та юридичних аспектів функціонування торговельних марок.

6

Англомовну лекцію можна було слухати українською, завдяки синхронному перекладу, який забезпечили організатори онлайн-зустрічі. Після викладу основного матеріалу експерт відповів на запитання, що ставили в чаті користувачі освітньої платформи.

7

Присутні на лекції мають можливість згенерувати й завантажити сертифікат про участь протягом трьох днів після завершення трансляції. Відеозапис буде оприлюднено через чотири дні після онлайн-зустрічі.

8

Поділитися своєю думкою про заходи на міжнародній освітній платформі можна за покликанням. Анонси нових івентів від Ukraine Global Faculty публікуватимуть на сайті та Facebook-сторінці КДПУ; інші новини проєкту дізнавайтеся на Фейсбуці й Telegram-каналі UGF.

22929
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31