1

Днями користувачі міжнародної освітньої онлайн-платформи Ukraine Global Faculty мали можливість взяти участь у лекції «New Organisational Forms and the Bodyless Leadership», яку прочитав К'єлл Нордстрем – шведський економіст, письменник та оратор.

Спікер здійснює дослідницьку та консалтингову діяльність у сферах стратегічного управління, багатонаціональних корпорацій та глобалізації. Він працював радником кількох великих корпорацій та уряду Сполученого Королівства. Нині К'єлл Нордстрем є засновником найпрестижнішої програми менеджменту Стокгольмської школи економіки, яка приваблює еліту скандинавських керівників. Книга «Funky Business – Talent Makes Capital Dance», співавтором якої є лектор, стала міжнародним бестселером.

2

На лекції йшлося про виклики багатовимірної світової кризи, в умовах якої сьогодні живе людство; було окреслено й проблеми стрімкого розвитку штучного інтелекту. Експерт розповів, як ці фактори глобального значення змінюють соціуми, організаційні принципи суспільного виробництва і, звісно, нас самих.

3

К'єлл Нордстрем наголосив на ключових факторах, що сприяють досягненню успіху в складних умовах сучасності. Попри численні системні кризи, кожен може виявити для себе певні можливості, розвинути власні якості та навички незалежного лідерства, скористатися трансформаційним потенціалом сьогодення.

4

Для охочих слухати лекцію українською мовою організатори онлайн-зустрічі забезпечили синхронний переклад. Запитання в Q&A-чаті, на які спікер відповів наприкінці лекції, ставили англійською мовою. Сертифікат про участь користувачі офіційного сайту UGF зможуть згенерувати та завантажити на сторінці лекції протягом трьох днів після трансляції. Переглянути запис лекції учасники онлайн-зустрічі зможуть через чотири дні.

5

Міжнародна освітня ініціатива UGF реалізується фондом K.Fund Василя Хмельницького за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Нові лекції від Ukraine Global Faculty будуть анонсовані на сайті та Facebook-сторінці КДПУ; всі новини освітнього проєкту публікують на Фейсбуці й Telegram-каналі UGF.

23721
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31