1

19 лютого 2024 року в онлайн-лекторії UGF відбулась нова зустріч з науковою співробітницею Норвезького університету науки і технологій, PhD в галузі комп'ютерної нейронауки Соледад Гонсало Коньо. Дослідниця прочитала лекцію «Introduction To Statistical Learning And Applications To Neuroscience».

2

Це вже третя лекція з тематичної серії від провідної експертки, яка очолює лабораторію нейронної динаміки та обробки даних в Інституті системної нейронауки ім. Кавлі Норвезького університету науки і технологій.

3

Користувачі освітньої онлайн-платформи познайомилися з поняттями лінійної регресії та класифікації. Спікерка навела приклади їх застосування до нейронауки та порекомендувала спеціалізовану літературу, яка допоможе краще зрозуміти тему лекції.

4

Слухачам було надано можливість скористатися синхронним перекладом українською мовою. Запитання в Q&A-чаті ставили англійською. Зареєстровані учасники Ukraine Global Faculty, які були присутні на лекції, матимуть можливість згенерувати та завантажити відповідний сертифікат протягом трьох днів після трансляції. Переглянути запис користувачі платформи UGF зможуть через чотири дні після онлайн-зустрічі.

5

Дізнавайтеся про нові лекції та воркшопи від міжнародного освітнього проєкту на сайті та Facebook-сторінці КДПУ; всі новини Ukraine Global Faculty публікують на Telegram-каналі та Фейсбуці платформи.

24946
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок