1

29 лютого 2024 року в межах міжнародного освітнього онлайн-проєкту Ukraine Global Faculty відбулась лекція «Principles of Agricultural Price, Policy and Trade Analysis», яку прочитав Почесний професор аграрної та прикладної економіки Науково-дослідного інституту продовольчої та аграрної політики Університету Міссурі Вільям Мейєрс.

2

Спікер є старшим науковим співробітником і довіреною особою Національного центру продовольчої та аграрної політики (Вашингтон, округ Колумбія). Серед його наукових інтересів – міжнародна торгівля, аграрна політика, продовольча безпека, перехідна економіка, інституції Європейського Союзу. Вільям Мейєрс – автор численних фахових публікацій, зокрема досліджень політики сільського господарства та сільських територій у Литві, Латвії, Естонії, Угорщині та Україні після відновлення цими країнами незалежності.

3

На лекції йшлося про основні причини та інструменти державного регулювання діяльності продовольчих та сільськогосподарських ринків. Експерт навів приклади державного регулювання, детально зупинився на методах аналізу впливу такої політики на ціни, торгівлю, витрати та вигоди, а також на добробут виробників і споживачів; пояснив принципи використання базових економетричних інструментів.

4

Англомовну лекцію можна було слухати в синхронному перекладі українською; запитання в Q&A-чаті необхідно було ставити англійською мовою. Користувачі сайту UGF, які відвідали лекцію, зможуть завантажити сертифікат про це протягом трьох днів після онлайн-зустрічі. Запис стане доступним для зареєстрованих учасників освітнього проєкту через чотири дні після трансляції.

5

Нові лекції та воркшопи від Ukraine Global Faculty будуть анонсовані на сайті та Facebook-сторінці Криворізького педагогічного; всі новини освітньої платформи читайте на Telegram-каналі та Фейсбуці UGF.

25245
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок