01

9 квітня 2024 року користувачі міжнародної освітньої онлайн-платформи UGF мали можливість відвідати лекцію «User Experience Design and Affordances», яку прочитав професор Школи комунікації та журналістики Анненберга Південно – Каліфорнійського Університету, консультант з освітніх технологій (EdTech) та експерт з комунікацій, віцепрезидент Academic Partnerships Реймонд Аллен Луцкі.

02

Спікер – американський професор, експерт з цифрових комунікацій із двадцятирічним досвідом роботи в інноваційніших інституціях світу. Він є віцепрезидентом з партнерства з університетами в Academic Partnerships – провідної освітньо-технологічної компанії, яка допомагає закладам освіти розширити доступ студентів до високоякісної, доступної та сучасної професійної підготовки, що здійснюється в режимі онлайн.

03

На лекції йшлося про необхідність глибокого розуміння психології користувача певного продукту та ознаки вдалого дизайну.

04

Професор Р. А. Луцкі познайомив слухачів з основними поняттями психології дизайну, підкреслив визначальну важливість людського фактора, який впливає на те, чи буде створено продукт, яким дійсно будуть користуватися.

05

Англомовна лекція супроводжувалася синхронним перекладом українською мовою. Запитання спікеру в чаті онлайн-конференції слухачі ставили англійською. Охочі завантажити сертифікат зможуть зробити це у власному кабінеті користувача на сайті UGF протягом трьох днів після лекції. Запис трансляції буде опубліковано на четвертий день після онлайн-зустрічі.

06

Дізнавайтеся про нові освітні івенти від проєкту Ukraine Global Faculty на сайті та Facebook-сторінці КДПУ; всі новини міжнародної платформи поширюють на Telegram-каналі та Фейсбуці UGF.

26116
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок