daad collage

26 жовтня 2017 р. у стінах нашого університету за підтримки відділу міжнародних зв’язків пройшов вже традиційний для КДПУ інформаційний день DAAD (Німецької служби академічних обмінів) за участі лектора Якоба Валощика (Чорноморський державний університет ім. Петра Могили).

Стипендіальні програми DAAD надають можливості для подальшого навчання або проведення досліджень у Німеччині, дозволяють підвищити кваліфікацію, забезпечити двосторонній обмін науковцями, налагодити наукове співробітництво між вищими навчальними закладами. Наукові стипендії, навчання в аспірантурі, літні курси, післядипломні програми – всі ці можливості пропонує українським науковцям Німецька служба академічних обмінів.

Під час заходу студенти, магістри, аспіранти та викладачі університету отримали докладну інформацію про можливості навчання, проведення дослідження в Німеччині за підтримки DAAD. Цьогорічним нововведенням стипендіальних програм DAAD стали курси підвищення кваліфікації для викладачів в німецьких вишах, які відкривають нові горизонти для професійного зростання професорсько-викладацького складу університету.

Після завершення презентацій студенти та викладачі університету отримали можливість пройти тестування на визначення рівня володіння німецькою та англійською мовами з отриманням сертифікату, який є важливим кроком до здобуття стипендії на навчання, дослідження та стажування за програмами DAAD.


 

2874
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок