img6

Викладання – це постійний процес самовдосконалення, який вимагає вдалого поєднання теоретичних і практичних навичок. Сектор наукової роботи спільно з прес-центром створили дайджест наукових заходів, які стануть у пригоді як викладачам, так і здобувачам вищої освіти.

Участь у наукових конференціях та інших академічних заходах має надзвичайно велике значення для учасників освітнього процесу. Це не лише можливість підвищити рівень своєї кваліфікації, але й ефективний спосіб налагодження співпраці з колегами, обміну ідеями, досвідом, науковими результатами.

img13

До уваги освітян пропонуються різноманітні заходи.

  • VІ Всеукраїнська студентсько-викладацька науково-практична інтернет-конференція з міжнародною участю «Сучасні тенденції та перспективи мовно-літературної освіти в Україні», яка відбудеться 15–16 лютого 2024 року в Навчально-науковому інституті філології та історії Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка. Подробиці за покликанням.
  • Міжнародна наукова конференція «Штучний інтелект у науці та освіті» (AISE 2024), яка відбудеться 1-2 березня 2024 року. Напрями роботи: ШІ в освіті; ШІ в науці; ШІ в економіці; нейронні мережі та машинне навчання. Більше дізнатися про науковий захід можна за покликанням.
  • XІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна освіта: стратегії та технології навчання молоді і дорослих», яка відбудеться 7-8 березня 2024 року в очному форматі. Усі учасники конференції гарантовано отримають сертифікати учасника (12 годин, 0,4 кредита ЄКТС). Деталі – за покликанням.
  • ХХІX Міжнародна науково-методична конференція «Управління якістю підготовки фахівців», яка відбудеться 18-19 квітня 2024 року в Одеській державній академії будівництва та архітектури. Можлива очна, дистанційна й заочна участь. Більше інформації за покликанням.
  • Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні стратегії розвитку вищої освіти в умовах реалізації концепції навчання впродовж життя», яка відбудеться 25 квітня 2024 року на базі КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського». З інформаційним листом можна ознайомитися за покликанням.
  • IV Всеукраїнська міждисциплінарна науково-практична конференція з міжнародною участю «Інклюзивна освіта: ідея, стратегія, результат», яка відбудеться 25 квітня 2024 року (в онлайн-форматі) на базі інклюзивно-ресурсного центру Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. У контексті конференції надається можливість пройти онлайн-курси підвищення кваліфікації за освітньою програмою «Стратегування інклюзивного середовища закладу освіти» та отримати свідоцтво про підвищення кваліфікації. Вся інформація за лінком.
Криворізький педагогічний бажає кожному успіхів у наукових пошуках
і цікавих заходів для презентації їх результатів!
24667
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок