img12

Традиційно наприкінці лютого у Криворізькому педагогічному відбулася щорічна звітна наукова конференція викладачів. Захід провели в режимі онлайн.

img7

До учасників конференції звернувся ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко, який підкреслив: «Наукова й освітня складові є невіддільними частинами нашого академічного процесу; вони мають надзвичайно важливе значення для нашого колективу. Відкритість до наукових досліджень і вільний обмін ідеями становлять основу розвитку не лише нашого університету, але й суспільства в цілому».

img5

Високий професіоналізм наших викладачів засвідчують результати плідної науково-дослідницької роботи. У межах звітної конференції відбулося нагородження науково-педагогічних працівників, які досягли вагомих академічних результатів минулого року.

img17

Кращих з кращих було визначено відповідно до рейтингування науково-педагогічних працівників. Особи, які за різні форми роботи набрали більше 140 балів, отримають матеріальне заохочення – надбавку до заробітної плати. Крім цього, найактивніші працівники нашого університету були відзначені грамотами Криворізького педагогічного.

img18

На порядку денному пленарного засідання було три доповіді: «Нові україномовці: мотивації переходу» (спікер – доктор філологічних наук, професор, професор кафедри перекладу та слов'янської філології Н. С. Кудрявцева); «Актуальні наукові проблеми фізики напівпровідникових квантових точок» (спікер – доктор фізико-математичних наук, професор, професор кафедри фізики та методики її навчання І. В. Білинський); «Соціальні ризики сучасного українського суспільства крізь призму соціологічних теорій» (спікер – доктор соціологічних наук, професор, професор кафедри соціології та масових комунікацій Л. В. Калашнікова).

img14

Високий науковий рівень та актуальний зміст доповідей викликали великий інтерес не тільки у фахівців відповідних галузей, але й у колег з інших сфер наукового пізнання. Робота конференції продовжилася в тематичних секціях.

25149
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок