pearl

У Криворізькому педагогічному триває цикл зустрічей з керівництвом дитячих літніх таборів. 11 травня 2017 року о 15.10 в 309 аудиторії головного корпусу відбулася зустріч з адміністрацією дитячого оздоровчого табору «Перлина Криворіжжя», на базі якого студенти Криворізького педагогічного проходять літню виробничу практику.

Керівник виробничої практики КДПУ, старший викладач Л. С. Цоуфал представила студентам ІІІ курсів директора табору Щербанюка Олександра Семеновича, ведучого інженера Самойлову Надію Михайлівну, старшого вихователя Удовиченко Ольгу Володимирівну та старшу вожату Мельниченко Анастасію Костянтинівну. Зі вступним словом до студентів звернувся директор «Перлини Криворіжжя», який розповів про організаційні засади діяльності закладу. Він повідомив присутнім, що табір розташовано у мальовничому куточку на березі Карачунівського водосховища; розповів про гуртки, які працюють на базі закладу, бібліотеку, концертну та туристичну діяльність вихованців «Перлини Криворіжжя».

Під час зустрічі третьокурсники ознайомилися з особливостями роботи дитячого закладу, переліком звітної документації, яку необхідно підготувати, та вимогами до неї; дізналися про умови проходження практики на посаді вожатого, познайомилися зі специфікою планування виховної роботи в таборі тощо. Було вирішено низку організаційних та методичних питань; адміністрація табору відповіла на питання студентів.

pearl 1

 

1888
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок