22 січня 2024 року відбулася оперативна нарада при ректорові університету, у якій узяли участь проректори, декани, заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, голова профкому та начальник відділу міжнародних зв’язків. Під час наради обговорено питання академічної мобільності студентів у другому семестрі 2023-2024 н. р.

З основного питання наради виступила Білозір О. С., начальник відділу міжнародних зв’язків, яка висвітлила питання організаційного супроводу академічної мобільності студентів у другому семестрі 2023-2024 навчального року. Ольга Станіславівна повідомила про те, що в університеті проведено конкурсний відбір учасників академічної мобільності на другий семестр 2023-2024 н. р. і нині триває процедура укладання їхніх індивідуальних навчальних планів на період академічної мобільності. Відтак, з 16 лютого до 28 червня 2024 року три студентки (природничого, фізико-математичного факультетів та факультету географії, туризму та історії) зможуть реалізувати своє право на академічну мобільність у Гданському університеті (Польща), а з 11 березня до 30 вересня 2024 року дві студентки факультету іноземних мов – у Грайфсвальдському університеті (Німеччина). Окрему увагу Білозір О. С. приділила питанню звітування про результати мобільності, а також визнання та перезарахування результатів навчання тим студентами, які в лютому та березні 2024 року завершують навчання за програмою Erasmus+ КА1 у Гданському та Грайфсвальдському університетах.

В обговоренні взяли участь проректори, декани факультетів і завідувач навчально-методичного відділу.

Узагальнюючи обговорення, ректор Шрамко Я. В. зауважив, що факультетські координатори академічної мобільності повинні забезпечити супровід студентів на належному рівні, а звітування про результати мобільності, їх визнання й перезарахування мають здійснюватися з урахуванням вимог, визначених відповідним положенням.

Окрім того, під час наради розглянуто питання про впорядкування робочих програм навчальних дисциплін і силабусів. Виступила Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка висвітлила результати моніторингу впорядкування робочих програм навчальних дисциплін і силабусів на кафедральних сторінках офіційного сайту університету.

В обговоренні взяли участь проректори університету.

Підсумовуючи обговорення, ректор Шрамко Я. В. наголосив, що, за результатами обговорення питання впорядкування робочих програм навчальних дисциплін і силабусів на кафедральних сторінках офіційного сайту університету, навчально-методичний відділ має підготувати відповідне розпорядження.

У різному виступили:

– Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка анонсувала проведення низки профорієнтаційних заходів, а також тих, що приурочені державним святам.

24445
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31