footzal20 1

Протягом двох днів, 21 та 22 січня 2020 року, в спортивній залі головного корпусу Криворізького педагогічного проходили змагання з футзалу в рамках Універсіади «Бадьорість і здоров’я».

У грі взяли участь чотири факультети по чотири гравця від кожної команди. Змагання з футзалу було проведено з метою оздоровлення працівників університету та популяризації здорового способу життя.

Цей вид спорту відрізняється від футболу динамічністю та результативністю. Саме ці ознаки роблять футзал універсальною грою, яка здатна сприяти фізичному розвитку та підтримувати спортивну форму, а також реалізовувати різні здібності людей будь-якого віку.

footzal20 2

Змагання складалися з двох матчів: на першому визначилися команди, які згодом боролися за І та ІІ місце, а на другому – визначилася команда-переможниця. Кожен тайм тривав по 10 хвилин, а після другого тайму гравцям надавалася п’ятихвилинна перерва, після якої команди змінювали ворота.

footzal20 3

«На цих змаганнях команди продемонстрували згуртованість та мали велике бажання до перемоги. Кожен гравець гідно представив свій факультет, хоча рівень підготовки учасників був різний. Загалом гра була яскравою та динамічною. Найкращим гравцем став старший викладач кафедри хімії та методики її навчання, к. п. н. П. П. Нечипуренко, а найкращим воротарем – старший викладач кафедри економічної і соціальної географії та методики викладання М. А. Провоженко», – зазначив головний суддя, викладач кафедри фізичної культури та методики її викладання В. І. Карпов.

footzal20 4

Протягом усієї гри команди з шаленим запалом змагалися за першість. Переможця було визначено за різницею забитих та пропущених м’ячів, оскільки три команди набрали однакову кількість очок.

Місця за результатами дводенних змагань розподілилися таким чином:

І місце – природничий факультет;

ІІ місце – фізико-математичний факультет;

ІІІ місце – факультет мистецтв;

ІV місце – факультет географії, туризму та історії.

Криворізький педагогічний вітає наші спортивні команди
та бажає не втрачати жагу до перемоги!

9967
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31