1

15 вересня 2023 року на головній сцені Криворізького педагогічного провели захід для першокурсників усіх факультетів. Здобувачі вищої освіти познайомилися з Альма-матер та можливостями, які надає наш університет для задоволення різноманітних потреб студентської молоді.

2

З вітальним словом до присутніх звернулася проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Ю. О. Баруліна. «Студентське життя – це не тільки про навчання, а й про творчість, дружбу, нові знайомства та можливості», – підкреслила Юлія Олександрівна. Керівник студентського клубу Олена Зайцева представила КДПУ як провідний заклад вищої педагогічної освіти Дніпропетровщини, завжди відкритий для спілкування та співпраці, активний, творчий і талановитий університет.

3

Присутні ближче познайомилися з представниками різних структурних підрозділів Альма-матер, первинної профспілкової організації, студентського клубу та студентської ради, зі студентами інших факультетів; дізналися про майбутні вибори до студентських рад і можливість долучитися до університетських онлайн-спільнот на базі Криворізького педагогічного.

4

Першачки змогли оцінити й можливості, які надає міжнародна співпраця КДПУ: найбільш здібні здобувачі вищої освіти мають можливість збагатити свій академічний досвід під час стажування у провідних університетах Європи.

5

Студентські роки – це захоплююче навчання та насичене спілкування, яскраві свята й спортивні змагання, нові зустрічі та знайомства. Для цього в Криворізькому педагогічному створені всі умови. Наші студенти займаються у спортивних секціях, відвідують «Молодіжний центр #StudHub», де є чимало можливостей для цікавого та плідного дозвілля студентської молоді; за потреби – користуються університетською інфраструктурою для малечі (дитячою кімнатою «Веселий вулик», кімнатою матері та дитини, сенсорною кімнатою).

k

Особливий інтерес у присутніх викликала спільнота «Творчі_КДПУ», яка об’єднує в своїх лавах креативних і небайдужих юнаків та дівчат. Кожен факультет підготував свої версії посвяти в студенти та унікальні присяги першокурсників, що вирізнялися неформальним підходом та мали відповідну тематичну спрямованість.

7

Вітаємо новоспечених студентів у дружній родині Криворізького педагогічного!
Бажаємо успіхів у навчанні, громадській, творчій, спортивній діяльності!
А також насиченого й цікавого студентського життя!
 

Більше фото в галереї

23148
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31