Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

ЗАГОЛОВНЕ 3 1

Із нагоди 90-річчя заснування Криворізького державного педагогічного університету і 40-річчя художньо-графічного відділення факультету мистецтв 14 листопада 2019 року у стінах Криворізького державного педагогічного університету було проведено ІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Мистецька освіта: теорія, методологія, технології», в організації та проведенні якої взяли активну участь викладачі кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну.

На пленарному засіданні учасники конференції мали змогу ознайомитися із змістовними доповідями на актуальні теми, які сьогодні вирують у мистецькій освіті, і зокрема доповідями викладачів кафедри з проблем формування естетичної культури майбутніх дизайнерів у закладах вищої освіти (канд. пед. наук, доцент Томашевський В.В.), впровадження принципів академічної доброчесності в Криворізькому державному педагогічному університеті (канд. пед. наук, доцент Ейвас Л.Ф.), проблем вдосконалення змісту магістерського рівня художньо-педагогічної освіти (канд. мистецтвознавства, професор Удріс І.М.) тощо.

На секційному засіданні викладачі кафедри (Ємельова А.П., Саприкіна Л.В. Школяр А.В., Щербина В.Г.) ознайомили присутніх з інноваційними тенденціями розвитку теорії й методології мистецької освіти, а також зі своїми науковими та практичними здобутками впровадження сучасних художньо-педагогічних технологій у процес професійної підготовки майбутніх фахівців (Марченко А.А.).

Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну щиро вдячна колегам з музично-хореографічного відділення факультету мистецтв за високий організаційний рівень конференції, а учасникам та гостям конференції – за виявлений інтерес до розв’язання актуальних проблем, що турбують провідних теоретиків і практиків у галузі мистецької освіти.

  конф 1 min  конф 2 min

конф 3 min

 конф 4

конф 5 min  конф 6 min

конф 7 

                                               конф 9      конф 16

конф 10 min    конф 18

конф 11 

 конф 12   конф 14

конф 15   конф 20

конф 21 
конф 22

9208
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша