Кафедра філософії
Криворізький державний педагогічний університет

13 та 14 червня 2018 року відбулася презентація індивідуальних навчально-наукових робіт аспірантів І року навчання. Виконання ІННР є частиною залікового кредиту з курсу філософії для аспірантів. В рамках виконання такої роботи аспіранти розглядають філософсько-методологічний аспект тематики свого дисертаційного дослідження або тему, дотичну до нього. Мета такої роботи -- ознайомитися з основними принципами написання наукової роботи, її структуруванням, підбором джерел та оформленням.

all13

У перший день були презентовані роботи Андрєєва А.А., Васильєвої І.В., Давоян Є.Е., Івченко В.І., Кекало Ю.В., Ступака К.Є. та Шулюк Н.І. Наукове консультування виконали викладачі кафедри філософії Панафідіна О.П., Мішалова О.В., Балута Г.А., Лисечко В.П.

vasi

У другий день презентацій ННР аспірантів були представлені роботи Герасимчук Ю.В., Гострої К.В., Гриняєвої Н.М., Дьяченко М.П., Дороганя А.А., Дубеля І.М., Ніконенка С.С. Наукове консультування здійснювали викладачі кафедри філософії Балута Г.А., Мішалова О.В., Лисечко В.П., Козаченко Н.П.

all14

У ході презентації ННР аспіранти не лише показали своє вміння опрацьовувати матеріал, готувати та писати наукові роботи, але й стисло та цікаво представляти результати своєї роботи.

gera

Дякуємо всім доповідачам за цікаві доповіді, яскраві презентації та активні дискусії! Сподіваємося, що досвід, отриманий аспірантами під час виконання такого цікавого виду роботи, стане у нагоді у подальшій науковій роботі.

doro

 Матеріал прес-центру можна переглянути за посиланням.

Всі фото з презентації можна подивитися за посиланням.

Отримані бали можна взнати на кафедрі філософії 15.06 після 12.00

5182
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша