Кафедра філософії
Криворізький державний педагогічний університет

20 червня 2019 року відбулися презентації навчально-наукових робіт з філософії. Такі роботи аспіранти Криворізького педагогічного виконують в рамках підготовки до аспірантського іспиту з філософії. Доповідачі показали хороший рівень досліджень, вміння презентувати свої результати та отримали за роботи високі бали.

 

Дослідники представили дванадцять навчально-наукових робіт, які торкалися найрізноманітніших сфер людського життя. Активне обговорення викликали доповіді Маєр Юлії Володимирівни "Проблема гендерної рівності: рольові позиції у суспільстві крізь призму філософських ідей Дж. С. Мілля та С. Де Бовуар", Соловйової Тетяни Олександрівни "Становлення теорії поліичного дискурсу в політичній лінгвістиці: генеза питання у світовому та українському науковому просторі".

 

Цікаві теми, що викликали неабиякий інтерес в обговоренні, представили Депутатов Владислав Олександрович (Любов та її страждальний у філософській та психоаналітичній думці), Тараненко Тетяна Олександрівна (Дизайн як форма естетичної діяльності: філософські аспекти), Плотнікова Вікторія Ігорівна (Сімʼя як соціальний феномен у сучасній українській філософії).

 

Наукове консультантування ІННР аспірантів у цьому році здійснювали: Абдула Андрій Іванович, к.філос.н., доц., доцент кафедри філософії, Балута Галина Анатоліївна, к.філос.н., доц., доцент кафедри філософії, Козаченко Надія Павлівна, к.філос.н., доц., завідувач кафедри філософії, Лисечко Валерій Петрович, к.філос.н., доц., доцент кафедри філософії, Мішалова Олена Віталіївна, к.філос.н., доц., доцент кафедри філософії.

 

Більше фото: тут

 

8115
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30