Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

На локації біля центрального входу до Криворізької гімназії №127 у день проведення краєзнавчого форуму працювали астрофізичний майданчик, інтерактивна робозона «TechnoSpace» від «Школи робототехніки» КДПУ, де на всіх небайдужих до нових технологій чекав майстер-клас з малювання 3d-ручкою. Допитливих учнів чекала «Фізична феєрія», де демонструвалися цікаві та видовищні досліди.

Під час заходу «Математика у смартфоні» кожен, кого зацікавила можливість опановувати математичні премудрості за допомогою власного смартфону познайомився з використанням додатків для мобільних телефонів системи динамічної математики GeoGebra й дізнався про принципи роботи мобільного програмного забезпечення. З учнями спілкувалися студентки 3 курсу спеціальності "Середня освіта. Математика" Олександра Трушковська, Олена Грідіна, Анастасія Лисуненко, Анна Галка та доцент кафедри математики та методики її навчання Тетяна Крамаренко.

Учні гімназії мали можливість поставити питання викладачам та студентам щодо вибору майбутньої професії та відчути себе справжніми дослідниками.

 piknik20191

 

 

 

7987
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша