Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

Тренінг4 08 11 20228 грудня 2022 року студенти фізико-математичного факультету, які навчаються за освітньою програмою «Математика. Інформатика», побували на тренінгу «Працюємо в НУШ. І не тільки». Провела тренінг для майбутніх учителів математики та інформатики випускниця університету за цією ж спеціальністю, а нині учитель математики та інформатики, заступник директора з виховної роботи Криворізької гімназії №46 А. В. Строкань. Анастасія Валеріївна – сертифікований тренер від «Освіторії». Під час зустрічі зі студентами вона поділилася власним досвідом роботи учителем, новими знаннями, отриманими під час проходження тренінгів «Освіторії».

 

Оскільки студенти КДПУ, і особливо першокурсники, навчаються з початку року онлайн, то живе спілкування, обмін думками, враженнями,  було як ковток живої води. Студенти більше дізналися про те, як навчати п’ятикласників в контексті НУШ. Попрацювали з мобільними додатками Canva,  Mentimeter та ін. , створили візитівки, різні опитувальники. Студенти Білаш Ольга, Конохова Вікторія, Чорна Вікторія, Валентин Січкар, доцент кафедри математики та методики її навчання КДПУ Тетяна Крамаренко відмічали доцільність проведення таких тренінгів для майбутніх учителів. Оскільки студенти ще до проведення практики  дізнаються більше про професію, яку отримують.  Внесли пропозицію запросити  на уроки математики  у 5-му  класі, коли учні розпочнуть навчання оффлайн.

- Під час відвідування тренінгу "НУШ" в Криворізькій гімназії №46, я познайомилася з викладачем Анастасією та отримала багато цікавої та корисної інформації з приводу викладання нової програми для школярів, - поділилася враженнями Вікторія Конохова. Семінар був дуже різноманітний, де було обговорення різних тем та програмного забезпечення, де ми робили практичні роботи, що було досить цікаво та пізнавально. Маю бажання і надалі підвищувати свій рівень.

- Тренінг дуже сподобався! Освоїла спосіб комунікації, знайомства, - розповіла Ольга Білаш. - Навчилася працювати в нових мережах, створила першу у своєму житті візитку!

Тренінг2 08 11 2022

Тренінг3 08 11 2022

Сертифікат НУШ Крамаренко ТГ

20970
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша