Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

0 CIMG0053Вельмишановна Ірино Василівно!

Колектив кафедри математики та методики її навчання щиро вітає Вас з ювілеєм!

Прийміть від нас найтепліші вітання в день Вашого народження! Ваша життєва дорога тісно пов’язана з нашим університетом і кафедрою, яка є для Вас місцем багаторічної та самовідданої праці спрямованої на розвиток математичної освіти регіону та України! Ваш високий професіоналізм, активна життєва позиція, різнобічність інтересів, прагнення до самовдосконалення, творчий підхід до справи, людяність та душевна доброта варті щирого захоплення та поваги. Ви  не відступаєте перед труднощами, справжній професіонал, якому під силу будь-яке завдання. Ви постійно знаходиться в центрі  життя методичної спільноти України, університету, факультету та рідної кафедри, що доводить Вашу високу затребуваність і багатогранність. Вас люблять і поважають не тільки керівництво й колеги рідного закладу вищої освіти, а й студенти, яких Ви навчаєте вже багато років.

Висловлюємо Вам щиру подяку за багаторічну, плідну роботу з вдосконалення освітнього процесу та активну діяльність, що завжди сповнена креативом та натхненням, в ім’я розквіту кафедри та університету на освітній і науковій ниві. Пропонуючи та втілюючи у життя власні ідеї, знаходячи правильні рішення проблем, які виникають, Ви заслужили непохитний авторитет, а самовіддана праця, що часто вимагає титанічних зусиль є гідним прикладом для наслідування. Ви справжній майстер своєї справи – педагог, науковець. Окрім таких високих професійних якостей, Ви є доброю, чуйною і небайдужою до проблем інших Людиною.

Пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот.

Ми вдячні Вам як професору, що потужно працює над підготовкою цілої плеяди  наукових кадрів найвищої кваліфікації.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту і благополуччя. Хай Вас обходять стороною усі прикрощі, а радісних моментів буде якомога більше. 

 

З повагою, колектив кафедри.

unnamed 1

15799
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31