Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

T G KramarenkoВельмишановна Тетяно Григорівно!

Колектив кафедри математики та методики її навчання щиро вітає Вас зі славним ювілеєм!

    Випускниця Київського державного університету імені Тараса Шевченка, Ви, високоповажна ювілярко, у 1985 році розпочали свій шлях в царині створення моделей технологічних процесів. З 1993 вельмишановна Тетяна Григорівна обрала шлях вчителя математики і зарекомендувала себе висококваліфікованим спеціалістом, талановитим педагогом та здібним науковцем. У 2004 році доля повязала Вас з кафедрою математики та методики її навчання і Ви стали для студентів взірцем справжнього вчителя, який вводить їх в коло своїх інтересів, своїх знайомств, досвіду застосування інформаційно-комунікаційних технологій в навчанні, щиро ним ділитися, що може робити лише людина з місією покращити математичну освіту України.

 Вам доля подарувала активне, багате і цікаве життя. Ваша трудова діяльність присвячена вихованню студентської молоді, викладацькій та науковій роботі. Ми цінуємо Вас як яскраву особистість і професіонала.

   Ваша кропітка робота ‒ це реальний і значний внесок у процес підготовки майбутніх вчителів математики. Ви користуєтеся заслуженим авторитетом в нашому колективі як відповідальний, компетентний, досвідчений педагог. Наполегливість, висока самовіддача і постійний пошук ефективних шляхів вирішення поставлених завдань допомагають Вам у діяльності, спрямованій на формування творчого вчителя здатного на високому рівні застосовувати засоби інформаційно-комунікаційних технологій для підвищення ефективності навчання математики учнів.

    Глибокошановна Тетяно Григорівно! Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та добробут, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Живіть довго, в щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

           З повагою, кафедра математики та методики її навчання.

p024

20791
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30