Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

СтасФедосєєв001Приємно, що багато випускників фізмату Криворізького державного педагогічного університету - кращі у професії, сучасні інноваційні учителі, кращі учителі математики та інформатики не лише у Кривому Розі, але й в межах України. Про це свідчать їхні нові здобутки, про які з радістю повідомляємо. Щирі та добрі слова, які випускники висловили на адресу наших викладачів, надихають творчо працювати.

 25 червня 2020 року захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук (спеціальність 13.00.02 – теорія та методика навчання (математика)) з теми «Методика інтерактивного навчання старшокласників початків математичного аналізу» випускник фізмату Станіслав Федосєєв.

Нові здобутки мають також випускники кафедри Скрипник Валерія,  Марія Драмарецька та Дмитрієв Денис.

- Це все відбулося. Аж не віриться! Дякую усім-усім, хто був залучений до мого захисту, - розповів Станіслав одразу після оголошення рішення Спеціалізованої ради. - Дякую за мотивацію до наукового пошуку, натхнення, підтримку. Це є дуже цінним. Дякую Господові за усі благословіння в житті. Життя триває ...

 


Детальніше про Станіслава Федосєєва як фіналіста міжнародного конкурсу педагогічної майстерності Global Teacher Prize можна прочитати у виданні до 90-річного ювілею Криворізького державного педагогічного університету  «Математична освіта у Криворізькому педагогічному : особистісний вимір» (http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3617,  С. 364-370).

З метою стимулювання творчого, інтелектуального, духовного розвитку та задоволення потреб у професійній самореалізації працівників освітянської галузі Дніпропетровської області, створення умов вивчення та поширення кращих педагогічних практик, створення інформаційного банку методичних ідей «Дніпропетровською академією неперервної освіти «Дніпропетровської обласної ради» було проведено фестиваль педагогічних інновацій освітян Дніпропетровщини «EDU_FEST Dnipro - 2020».

Для участі у Фестивалі педагогами Дніпропетровщини було представлено 807 кращих наробок методичних матеріалів та практичного досвіду в 9 номінаціях. Переможцями стали та нагороджені дипломами чимало педагогічних працівників. Серед дипломантів  ІІ ступеню в номінації «Цифровізація освітнього процесу» - Скрипник Валерія Олегівна, учитель математики Апостолівської загальноосвітньої щколи І-ІІІ ступенів №4. Валерія Скрипник третій рік працює учителем математики, а у перші два роки роботи викладала також інформатику.

- Одразу хочеться подякувати людині, завдяки якій, я зрозуміла, що таке ІКТ в цілому, людині, яка цим дійсно зацікавила, - розповідає Валерія. – А саме доценту кафедри математики та методики її навчання КДПУ Тетяні Крамаренко. Завдяки їй та її парам я зрозуміла, яким повинен бути сучасний урок та хто такий сучасний вчитель. Отримані в університеті знання та уміння допомогли підготувати конкурсну роботу гідну обласного рівня. А тепер щодо Edu_Fest Dnipro-2020. Коли мені запропонували взяти участь в даному фестивалі, чесно кажучи, були величезні сумніви. Хоча б через те, що фестиваль обласний і рівень учасників високий. А я працюю в школі лише третій рік. Саме це мене і зупиняло. Директор нашої школи Любов Миколаївна Лавриненко словами підтримки змусила мене повірити в те, що моя робота дійсно конкурентоспроможна. Потім я все обміркувала та вирішила: "А чому б і не спробувати?" Тему конкурсної роботи було обрано "Використання сервісу інтерактивних вправ LearningApps на уроках математики", оскільки матеріали та наробки були. Залишалося все зібрати в одне ціле та подати матеріали на конкурс. Часу було обмаль. Я розуміла, що можна було б і краще представити роботу, але за той короткий період, який був у моєму розпорядженні, - цілком непогано. Роботу редагувала щодня - так у мене завжди. Також була величезна підтримка та допомога від колег – учителя української мови та літератури Олени Григорівни Кузь, заступника директора з навчально-виховної роботи Наталії Леонідівни Шмигіної.

Після того, як мою роботу обрали на область, майже кожен вчитель нашої школи висловив неймовірні слова підтримки. В черговий раз я впевнилась, що працюю дійсно "на своєму місці", там, де по-справжньому комфортно, з найкращими людьми, які завжди підтримають, допоможуть та нададуть слушну пораду. І, звісно, слід зазначити те, що задля своїх учнів дійсно хочеться розвиватися, йти вперед та ніколи не зупинятися. Поки це моя перша нагорода на обласному рівні, але я сподіваюсь, що це тільки початок.

Валерія Скрипник004


Учителем математики з 2016 року в Криворізькому Центрально-Міському ліцеї працює Марія Драмарецька.  2020 року до Дня молоді за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної  політики та активну громадську діяльність Марію Геннадіївну нагороджено грамотою виконкому Криворізької міської ради.

 МаріяДрамарецька004


Дмитрієв Денис після завершення університету 2019 року працює учителем математики та інформатики у Криворізькій середній школі  №122. Він - тренер-викладач у «IT Smart Start»&"ArcelorMittal". 2020 року йому оголошено подяку за творчу плідну працю та високий рівень підготовки школярів до районної олімпіади з математики.

ДенисДмитрієв006

Нових здобутків та здійснення мрій!

12287
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30