Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

МаріяДрамарецька004Департамент освіти і науки виконкому Криворізької міської ради повідомляє, що 26 листопада відбувся міський етап всеукраїнського конкурсу фахової майстерності "Учитель року - 2021" у номінації "Математика". Конкурсні випробування проходили в режимі онлайн і розподілилися наступним чином: майстер-клас, тестування та дистанційний урок. За підсумками визначено переможця та лауреатів конкурсу.

І місце - Драмарецька Марія Геннадіївна, вчитель КЦМЛ;

ІІ місце - Ворожко Тетяна Юріївна, вчитель КГ #95;

ІІІ місце - Іванова Олександра Миколаївна, вчитель КЗШ #52.

Марія Драмарецька. працює учителем математики в Криворізькому Центрально-Міському ліцеї з 2016 року.    2020 року до Дня молоді за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної  політики та активну громадську діяльність Марію Геннадіївну нагороджено грамотою виконкому Криворізької міської ради.   

Тетяна Юріївна Ворожко гідно пройшла конкурсні випробування й довела, що високі знання, професіоналізм, любов до дітей і самовдосконалення є складовими успіху учителя, покликання якого «сіяти розумне, добре, вічне…», - пишається колегою учитель Криворізької гімназії 95   Олена Дзюбенко.

Колеги Олександри Миколаївни висловилися, що пишаються тим, що саме в їхньому колективі працює такий креативний, талановитий, неперевершений вчитель математики.

Вітаємо з перемогою випускниць фізико-математичного факультету КДПУ. Успішних виступів під час обласного туру конкурсу!

 Електронні версії підручників

1 клас 2 клас  3 клас 5 клас 6 клас 7 клас 8 клас 9 клас 10 клас 11 клас

13418
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша