Кафедра туризму та економіки
Факультет географії, туризму та історії

         31 жовтня 2022 року у режимі онлайн кафедра туризму та економіки в рамках КДПУ провела IV студентську науково-практичну конференцію «Економічні проблеми України в період російської агресії та шляхи їх подолання».

В конференції взяли участь студенти факультету української філології та факультету мистецтв.

В своїх доповідях студенти обговорили економічні проблеми, які виникли в українській економіці внаслідок повномасштабного військового вторгнення росії в Україну. На конференції доповідачами було наголошено, що сьогодні вітчизняна економіка стає одним з пріоритетних фронтів, який визначатиме як подальший перебіг військових дій, так і спроможність нашої держави успішно відбудовуватись після їх закінчення.

Студенти досліджували і виступали за наступними темами:

  1. «Історія економічної незалежності України від росії за 31 рік з дня проголошення Незалежності» - доповідач Решетніков Дмитро, студент 3-го факультету української філології, група УІФ-20.
  2. «Як війна росії проти України вплинула на українську економіку» - доповідач Борис Дар'я, студентка факультет української філології, група УАФ-20.
  3. «Гривня в умовах війни» - доповідач Єрьоміна Катя, студентка факультету української філології, група УАФ-20.
  4. «Інфляційні процеси в Україні в період війни» - доповідач Міняйло Марія, студентка факультету української філології, група УАФ-20.
  5. «Сучасний стан ринку праці та перспективи його відновлення після російсько - української війни» - доповідачі Селицька Вероніка, Бровкіна, Олена, студентки факультету мистецтв, група ДГ-20.
  6. «Соціальна допомога та виплати українцям в умовах воєнного стану» - доповідачі Новицька Ангеліна, Волкотруб Віталія, Бондар Цвітана, студентки факультету мистецтв, група ДГ-20.
  7. «Зовнішьоекономічні відносини України під час війни», доповідач Усачова Марина, студентка факультету української філології, група УФР-20.

Організатором та модератором конференції виступила старший викладач кафедри туризму та економіки –Людмила Братченко.

 

 

 

20581
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30