Кафедра туризму та економіки
Факультет географії, туризму та історії

28-30 вересня 2022 року старший викладач кафедри туризму та економіки Братченко Л. Є. взяла участь у роботі VIII Міжнародної міждисциплінарної наукової конференції «Суспільний розвиток на основі цінностей. Етика-технології-суспільство», організатором якої була кафедра прикладних суспільних наук Факультет організації та управління Сілезького технологічного університету (Польща). Конференція відбулась в онлайн режимі.

На конференції були розглянуті нагальні питання, пов’язані з викликами російсько-української війни: інженерні винаходи; економічні збитки, заподіяні війною; екологічні катастрофи; проблеми психологічної нестабільності українських біженців; соціальної адаптації внутрішньо переміщених осіб.

Високий науковий рівень роботи секції забезпечили доповіді: проф. д-ра Олени Ареф'євої (НАУ, Україна) «Інтелектуально-інформаційні технології формування стійкості економічного потенціалу підприємства»;проф. д-ра Алли Лобанової (КДПУ, Україна) «Соціально-демографічні та екологічні наслідки російської агресії проти України (2014-2022)»; проф. д-ра Володимира Савенка (Київський національний університет будівництва і архітектури, Україна) «Винятковий, інноваційний еко-захист металів від корозії в металевих конструкціях»; проф. д-ра Юрія Драчука (Інститут економіки та промисловості НАН України, Київ) «Актуальні проблеми менеджменту у відновленні економіки України»; д-ра Олександри Синовєць (Сілезький технологічний університет, Польща) «Культурні адаптаційні бар’єри в контексті напливу українських біженців війни до Польщі».

Старший викладач кафедри Братченко Л. Є. представила доповідь на тему: «Роль соціально-культурних проєктів для формування національної ідентичності українців в умовах російсько-української війни». В доповіді було наголошено на значенні соціально-культурних проєктів для соціальної адаптації внутрішньо переміщених осіб в умовах російсько-української війни.

 

1

 2
20224
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша