Кафедра туризму та економіки
Факультет географії, туризму та історії

29-30 листопада 2022 року кафедрою соціології та масових комунікацій КДПУ було проведено VII Міжнародну науково-практичну онлайн- конференцію "Інформаційне суспільство і Природа: вектори взаємодії".

Учасників конференції привітав ректор КДПУ, професор Я. В. Шрамко.

На конференції порушувались питання, пов’язані з повномасштабним вторгненням росії в Україну. Зокрема, доктор соціологічних наук, професор Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна Л. М. Хижняк визначила основні пріоритети екологічної політики України, розповіла про діяльність громадських екологічних установ, змалювала екологічний портрет українця з огляду на ті зміни, які відбулися в Україні з початком війни.

Доктор соціологічних наук, професор Класичного приватного університету м. Запоріжжя С. Л. Катаєв доповідав про традиції та міжнародну соціалізацію в сучасній Україні.

Стрижнем наукової концепції доктора соціології А.С. Лобанової стала теорія про ресурсну заощадливість як основу ощадливого виробництва, економічного дискурсу та заощадливість на рівні домогосподарств.

Міжнародний рівень конференції забезпечили доповіді доктора B.Skoczyńska-Prokopowicz Жешувського університету на тему «Сучасне місто сталого розвитку: на прикладі міста Жешув / Польща» та доповідь доктора A.E. Sarılgan Ескішехірського технічного університету «Вплив Covid-19 на авіатранспортну галузь Туреччини».

Старший викладач кафедри туризму та економіки Людмила Братченко взяла участь у роботі наукової секції «Соціальні технології гармонізації системи «інформаційне суспільство-людина-природа» та виголосила доповідь на тему «Соціально-культурні проєкти як важливий чинник розвитку соціального підприємництва в умовах російсько-української війни». Доповіді учасників конференції мали активне обговорення.

 конф.Братч      
   
20890
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30