Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

настановча на практику2

02 лютого 2022 р. в онлайн-форматі викладачами кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну  Ємельовою А.П.  та Ейвас Л.Ф.  проведено настановчу конференцію для студентів 4 курсу спеціальності 022 Дизайн на проходження виробничої практики (збір матеріалу до кваліфікаційного проєкту). Згідно наказу студенти-практиканти були розподілені на базу практики "Творча лабораторія-майстерня факультету мистецтв" та закріплені за керівниками.

На настановчій конференції було окреслено основні етапи та завдання виробничої практики,  наголошено на тому, що практична підготовка студентів спеціальності «022 Дизайн» є обов’язковим компонентом освітньої програми та є важливою складовою частиною освітнього процесу у професійній підготовці дизайнерів.

Під час проходження виробничої практики студенти напрацьовують теоретичний матеріал для пояснювальної записки закріплюють і поглиблюють теоретичні знання, одержані в процесі вивчення навчальних дисциплін, а також розробляють та виготовляють в матеріалі дизайн-проєкти практичної частини кваліфікаційного проєкту, набуваючи уміння та навички практичної діяльності дизайнера.

Терміни виконання окремих  завдань практики  корелюються з графіком переглядів кваліфікаційних проєктів, на яких дипломники  звітують про готовність виконання кожного з  етапів дизайн-проєктування  фахівцям кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну. 

Відразу після настановчої конференції студенти-дизайнери відвідали запланований та організований колективом бібліотеки захід  "День фахівця – майбутнього дизайнера", на якому студентам було надано корисну інформацію з підготовки та написання кваліфікаційного проєкту, поінформовано про  рекомендаційні списки літератури, рекомендаційні та науково-допоміжні бібліографічні покажчики; люб'язно запропоновано скористатися послугами й сервісами бібліотеки, зокрема  послугою замовлення віртуальної бібліографічної довідки.

3

   

Вдячні колективу бібіліотеки за організований захід. Студентам -практикантам бажаємо успіхів та досягненні мети в поставлених завданнях виробничої  практики.

18310
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша