Кафедра фізики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

1

Весняні засідання Європейського товариства досліджень матеріалів (E-MRS) 2022 року будуть проходити як повністю ВІРТУАЛЬНА конференція з 30 травня по 3 червня 2022 року. Відповідно до попередніх конференцій, очікується, що весняні засідання 2022 року стануть найпотужнішими в Європі в галузі матеріалознавства та технологій. Дійсно, щорічна весняна зустріч E-MRS є великою конференцією з понад 2000 учасниками з усього світу. Конференція буде складатися з паралельних симпозіумів із запрошеними доповідачами, усних та стендових доповідей, які складатимуться з п’яти пленарних засідань, щоб забезпечити міжнародний форум для обговорення останніх досягнень у галузі матеріалознавства.  Наукова програма конференції буде розглядати різні теми, організовані в 21 симпозіум, що охоплюють галузі: Наноелектронних матеріалів та пристроїв; Енергетичні матеріали; Функціональні матеріали; Методи; Біо- та м'які матеріали. У центрі уваги наукової програми будуть як фундаментальні дослідження, так і технологічні застосування, що забезпечить міжнародне обговорення останніх досягнень, пов’язаних з різними аспектами, які слід враховувати для сприяння інноваціям.

Це буде хвилююча подія, яку не варто пропускати, і яку не пропустять аспіранти та викладачі кафедри фізики та методики її навчання. На протязі, майже, року здобувачі ступеня  доктора філософії  спеціальності 104 Фізика та астрономія КДПУ  Науменко Марина та Бондаренко Олена працювали разом із своїми науковими керівниками над отриманням нових оригінальних наукових результатів для представлення їх на розсуд Європейського товариства досліджень матеріалів. Анонси доповідей Марини та Олени були розглянуті організаторами конференції та прийняті для виголошення на конференції як стендові. Організаційний внесок учасника конференції був скасований українським аспірантам.

Плакати (стенди) на ВІРТУАЛЬНІЙ конференції (E-MRS) Spring 2022 замінюються короткою усною презентація наперед записаною як відео, що дає можливість виділити основні результати. Відео-презентації своїх стендів Науменко Марина та Бондаренко Олена вже підготували, надіслали організаторам і вони вже включені в програму засідань симпозіуму з Наноелектронних матеріалів та пристроїв 31 травня та 2 червня.

Науменко Марина та Бондаренко Олена пропонують познайомитися із своїми науковими здобутками спільноті Криворізького педагогічного і передивитися підготовлені презентації.

 

                    

19112
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30