Кафедра фізики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

Здобувачі, випускники та викладачі Освітньо-наукової  програми 3-ого рівня освіти «ФІЗИКА» (Dr. Науменко Марина, Dr. Прихожа Юлія, Dr. Соломенко Анастасія, здобувачі Бондаренко Владислав, Бондаренко Олена, Задорожній Віталій, Пресс Володимир, Степанюк Олександр, наукові керівники професор Балабай Руслана, доцент Возняк Андрій)   беруть участь у 12-й Міжнародній конференції «Нанотехнології та наноматеріали» (NANO-2024), яка розпочне свою роботу  в місті Ужгород (Ужгородський національний університет) 21 серпня 2024 року. Конференція збере понад 600 учасників з інноваційної промисловості та академічних кіл з 30 країн, щоб надати унікальну інформацію про досягнення нанонауки та нанотехнологій.

Ініціатором цієї конференції є Інститут Фізики Національної Академії Наук України у співпраці з партнерами: Національним університетом «Львівська політехніка» (Україна), Тартуським університетом (Естонія), Туринським університетом (Італія), Університетом П’єра і Марії Кюрі (Франція), European Profiles A.E. (Греція), представництвом Польської академії наук у Києві, Ужгородським національним університетом.

Не всі учасники можуть бути присутніми на місці в конференц-залі, тому NANO-2024 буде проходити в гібридному форматі (офлайн+онлайн). Також для ВСІХ БАЖАЮЧИХ буде організована онлайн-трансляція всіх днів Конференції LIVE на YouTube:

Перший день конференції:     https://youtube.com/live/Kn-iALsqxio

Другий день конференції:     https://youtube.com/live/VE-3JyPzyPU

Третій день конференції:      https://youtube.com/live/Cx31b3w0P-4

Четвертий день конференції: https://youtube.com/live/sPGMKzytKZg

Здобувачі та випускники Освітньо-наукової  програми «ФІЗИКА» підготували постерні доповіді, над якими напружено працювали багато місяців. Постерна сесія буде проходити як в офлайн, так і в онлайн форматі. В офлайн-частині наш здобувач Пресс Володимир, який приїде в Ужгород, виступить із стендовою доповіддю, візьме участь в дискусіях та поспілкується наживо. Решта наших здобувачів та інші учасники конференції  будуть обговорювати та контактувати один з одним Онлайн: або  «У коментарях на офіційній сторінці конференції NANO-2024 у Facebook під відповідним постером», або «Через електронну пошту автора-кореспондента, контакти якого розміщені в описі доповіді».  Усі постерні доповіді вже розміщені на офіційному сайті конференції НАНО-2024 https://nano-conference.iop.kiev.ua/ та на сторінці Нанотехнології та наноматеріали у Facebook (@nanoConference) та доступні для перегляду. Доповіді наших учасників розміщені в секціях Section 1. Nanocomposite and nanomaterials та Section 4. Physico-Chemical nanomaterial science (https://nano-conference.iop.kiev.ua/posters.html).

 

УВАГА!

У рамках міжнародної конференції NANO-2024 проводиться спеціальна сесія «Роль науки та інновацій для відновлення України», яка відбудеться 21.08 о 14:00. У цій сесії візьмуть участь видатні спікери, які обговорюватимуть критичні теми, пов’язані з відновленням України через наукові та інноваційні підходи. Серед запрошених спікерів:

Денис Курбатов (заступник Міністра освіти і науки України);

Марія Крістіна Руссо (Директор із глобального підходу та міжнародного співробітництва в галузі досліджень та інновацій, Генеральний директор з досліджень та інновацій EC DG NEAR);

Юлія Безвершенко (Старший програмний спеціаліст Національної академії наук, техніки та медицини (США));

Академік Анатолій Загородній (Президент НАН України);

Олена Орлюк(Директор Українського відомства інтелектуальної власності);

Ігор Таранов (Керівник відділу Horizon Europe Office в Україні)

Стівен Оттавей (директор ТОВ «Корвус Технолоджи», Director of Korvus Technology Ltd).

Дата: 21 серпня 2024. Час: 14:00-15:00 (за київським часом). Робоча мова: англійська. До дискусії запрошуються усі спікери, які виступають з доповідями, та всі бажаючі. Приєднатися до події можна за посиланням ZOOM для лекторів:

https://us02web.zoom.us/j/83011625300?pwd=OMr5X5yoQbbLuqs114b00vFS1dGbzn.1

Крім того, для всіх, хто хоче подивитися спеціальну сесію та конференцію, буде онлайн LIVE трансляція на YouTube:

https://youtube.com/live/Kn-iALsqxio

27096
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Серпень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31