Кафедра німецької мови і літератури з методикою викладання
Факультет іноземних мов

IMG 5441

Міжнародна конференція за результатами першого етапу реалізації проекту з Дослідницьким центром DiMOS Університету Регенсбурга «Історія, сьогодення та майбутній потенціал німецької мови в Україні».

Викладачі кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання проф. Гаманюк Віта Анатолівна та доцент Карпюк Валентина Андріївна взяли участь у міжнародній конференції «Історія, сьогодення та майбутній потенціал німецької мови в Україні», яка проходила 31 жовтня – 2 листопада 2019 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Конференція проводилася за ініціативою і за підтримки Дослідницького центру німецької мови в Центральній, Східній та Південній Європі університету Регенсбурга на базі кафедри міжкультурної комунікації та перекладу та факультету німецької філології Львівського національного університету імені Івана Франка. Конференція за результатами спільного з дослідницьким центром DiMOS проекту у Львові є логічним завершенням першого етапу досліджень, які було розпочато навесні 2019 року і вперше представлено у травні цього року у місті Ополє (Польша).

Представники кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання виступили з доповідями „Deutsche Spuren in der Ukraine“ (проф. Гаманюк В.А. та „Deutsche Spuren in Kryvyi Rih“ (доцент Карпюк В.А.). На конференції широко висвітлювались питання німецької мови, літератури, історії й культури в аспекті встановлення зв’язків і взаємовпливів з українською історією і культурою, обговорювалися різні аспекти використання матеріалів у освітній практиці, визначалися подальші кроки в реалізації проекту і форми подальшої співпраці.

    

9540
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31