Кафедра німецької мови і літератури з методикою викладання
Факультет іноземних мов

dremlyuga

Вітаємо переможця обласного конкурсу «Вчитель року-2018» у номінації «Німецька мова» випускника факультету іноземних мов Дремлюгу Олександра Олександровича.

Це не перша перемога Олександра у цьому конкурсі. У 2010 р. він став переможцем районного туру у конкурсах педагогічної майстерності – «Вчитель року – 2010 (номінація: «Німецька мова»)» та конкурсі «Молодий вчитель – кращий за професією».

Зараз Олександр Дремлюга працює старшим учителем у Криворізькій загальноосвітній спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №4 з поглибленим вивченням іноземних мов Криворізької міської ради Дніпропетровської області.

У 2010 році Олександр закінчив Криворізький державний педагогічний університет факультет іноземних мов та отримав спеціальність вчителя німецької мови. Окрім того він має свідоцтво німецького культурного центру «Гете-Інститут» при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні «За участь у проекті «Іспити у школах» у 2015-2016 н. р.»; сертифікат «За участь у польсько-українському освітньому форумі: «Кооперація між українськими та польськими загальноосвітніми навчальними закладами на основі програми «Еразмус+» - 2016 р.; сертифікат Всеукраїнської спілки германістів вчителів німецької мови та Всеукраїнської спілки германістів викладачів німецької мови «За участь у першому Всеукраїнському форумі вчителів та викладачів німецької мови: Німецька мова у школах та вузах України сьогодні» - 2016 р.

Олександр постійно бере участь у курсах Гете-Інституту з тем: «Використання медіа на уроці німецької мови», «Розвиток фонетичних та граматичних навичок на уроці німецької мови» та ін.

Його педагогічна ідея полягає у впровадженні новітніх інноваційних моделей та авторських механізмів соціалізації особистості учня. Зараз він працює над темою: «Використання проектних технологій на уроці німецької мови як засіб соціалізації особистості учня», розробив «Методичні рекомендації щодо організації позакласної роботи з німецької мови», «Методичні рекомендації щодо проведення уроків з німецької мови з використанням методу проектів для 6 класів».

Упродовж двох років був керівником міського гуртка «Юний науковець» секції: «Німецька мова» Малої Академії наук Дніпропетровської області в м. Кривий Ріг. Ця робота дала йому можливість реалізувати себе як науковця в роботах учнів, завдяки їхній співпраці.

Починаючи з 2015-2016 н. р. і по теперішній час Олександр Дремлюга організовує за підтримки Goethe-Institut складання міжнародних іспитів з німецької мови на підтвердження мовного рівня учнів 5-9 класів (рівень А1-А2). А з 2010 р. – керівник районного методичного об’єднання вчителів німецької та французької мов Металургійного району; член творчої групи КЗСШ №4, яка працює на проектом авторської школи – «Школи дитячої дипломатичної місії».

За останні 3 роки роботи Олександр Дремлюга був нагороджений:

- Подякою відділу освіти виконкому Дзержинської районної у місті ради «За творчу та натхненну працю та високий рівень підготовки обдарованої молоді до участі у районному турі ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін» - 2014 р.

- Подякою управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради «За творчу та натхненну працю та високий рівень підготовки обдарованої молоді до участі у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з базових дисциплін» - 2015 р.

- Подякою вищого навчального закладу Університету економіки та права «КРОК», корпоративного управління департаменту довузівської підготовки кафедри туризму асоціації школи ЮНЕСКО у м. Києві «За активну участь в організації та проведенні V країнознавчого просвітницького  фестивалю «Діалог культур: країни Америка, Австралія та Океанія»» - 2015 р.

- Подякою управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради «За творчу та натхненну працю та високий рівень підготовки обдарованої молоді до участі у районному турі ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін» - 2016 р.

- Подякою відділу освіти виконкому Дзержинської районної у місті ради «За творчу та натхненну працю та високий рівень підготовки обдарованої молоді до участі у районному турі ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін» - 2017 р.

- Подякою управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради «За підготовку призера міського конкурсу знавців іноземних мов «Світ без кордонів»» - 2017р.

- Подякою Дніпропетровського відділення МАН Дніпропетровської обласної ради «За підготовку переможця ІІ обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України» - 2017 р.

Ми бажаємо нашому молодому але вже досвідченому вчителю не зупинятися на досягнутому та надалі продовжувати свою педагогічну та наукову діяльність, яка надихає наших студентів та піднімає престиж професії вчителя.

  

4178
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31