Кафедра німецької мови і літератури з методикою викладання
Факультет іноземних мов

кол pokrov

17 травня 2018 року викладачі  кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання КДПУ Літвінова Н.В., Яцик О.П. приймали участь у щорічному профорієнтаційному заході «Фестиваль професій»,  який проходив у м. Покров.

 Фестиваль проводився «Інтелектуальним центром» регіональної громадської організації «Берегиня» при підтримці органів міської влади м. Покров з метою розширення інформованості учнів шкіл міста про професії і професійні вимоги, збагачення уявлення учнів про світ професій та їхні особливості, формування осмисленого підходу до вибору професії.

009 1

На фестивалі були присутні учні 9-11 класів закладів освіти міста, представники вищих навчальних закладів України, представники ЦПППРК м. Покров, представники підприємств міста, представники міського центру зайнятості.

 

В рамках фестивалю було проведено презентацію вищого навчального закладу (оформлення виставки, презентація матеріалів, виступ з презентацією, спілкування з учнями, вчителями, представниками міського центру зайнятості).

  

5076
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша