scholarship1

Інститут модернізації змісту освіти запрошує студентів ЗВО до участі в конкурсі «Соціальні мережі для бізнесу – яку платформу обрати?». Конкурс проводиться в межах програми матеріальної допомоги здобувачам вищої освіти «EducationUA 2019-2020».

Участь у конкурсі передбачає підготовку аналітичної статті (до 5 сторінок). За результатами конкурсу буде визначено трьох переможців. Нагородою за І місце стане ґрант у розмірі 20 000 грн., який буде направлено на оплату за навчання в українському закладі вищої освіти. Володарі ІІ та ІІІ призових місць отримають відповідні грамоти та заохочувальні призи.

scholarship2

Організатори конкурсу чекають на роботи учасників до 8 березня 2020 року за адресою [email protected]. Більше інформації про умови конкурсу й особливості соціальної програми для студентів – на сайтах ґрантодавців SMMdriver, AutoFrom, Karno Energy і LadySpace. Контактна особа – засновник сервісу для просування Інстаграм SMMdriver Віктор Купріянець (тел. (063) 578-18-78, e-mail [email protected]).

scholarship3

Крім цього, на студентів Криворізького педагогічного чекають і в якості учасників соціальної програми Scholarship, що надає можливість отримати ґранти (стипендії) на сплату року навчання в українському ЗВО. Наразі відкрито 4 номінації:

Організатори конкурсу прагнуть знайти талановитих молодих спеціалістів і оплачують навчання в українських закладах вищої освіти всіх форм власності. Участь у конкурсах повністю безкоштовна.

Запрошуємо студентство КДПУ скористатися новими можливостями для успішної професійної підготовки!

10309
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок