• 2
  • 3
Останні записи
Наші блогери
Прес-центр

Формула кохання: інтерв’ю з деканом природничого факультету П. П. Нечипуренком (до Дня закоханих)

14 Лютого 2024, 09:10

З нагоди Дня закоханих прес-центр поспілкувався з деканом природничого факультету, доцентом кафедри хімії та методики її навчання, кандидатом педагогічних наук Павлом Павловичем Нечипуренком. Він розповів не тільки про науку, яка вивчає хімічні реакції, але й про глибоке почуття, що об’єднує все людство і є безпосередньо пов’язаним із галуззю наукового знання, якій декан природничого присвятив своє професійне життя.

Детальніше…

Прес-центр

На шляху до Перемоги: новорічне інтерв’ю з ректором КДПУ, професором Ярославом Владиславовичем Шрамком

30 Грудня 2023, 07:55

Рік, що минає, був дуже складним. Попри повномасштабну війну колектив нашого університету продовжував підготовку висококваліфікованих фахівців – надавав освітні послуги у повному обсязі. Напередодні різдвяних та новорічних свят уже традиційно прес-центр поспілкувався з ректором Криворізького педагогічного Ярославом Владиславовичем Шрамком, розпитав про підсумки 2023 року та плани на майбутній рік.

Детальніше…

Прес-центр

Фундамент наукового пізнання: інтерв’ю із завідувачем кафедри філософії А. І. Абдулою (до Всесвітнього дня філософії)

16 Листопада 2023, 09:07

Кожного третього четверга листопада відзначається Всесвітній день філософії. Його мета – зробити філософію ближчою для тих, хто цікавиться цією наукою: від професора до студента, від лікаря до діяча мистецтва. Святкування Дня філософії відкриває нові можливості та простори для роздумів, критичного мислення та дискусій. Напередодні цієї дати прес-центр КДПУ поспілкувався з завідувачем кафедри філософії нашої Альма-матер, кандидатом філософських наук, доцентом Андрієм Івановичем Абдулою.

Детальніше…

Прес-центр

Магія чисел: інтерв’ю із завідувачем кафедри математики та методики її навчання Д. Є. Бобилєвим (до Всесвітнього дня статистики)

20 Жовтня 2023, 09:04

Щорічно 20 жовтня світ відзначає День статистики, яка є масивом наукових знань, що безпосередньо стосуються збирання, аналізу, інтерпретування або пояснення та представлення даних, що є важливими елементами математики – науки, яка, в першу чергу, оперує числами й спирається на точні дані. Напередодні свята прес-центр поспілкувався із завідувачем кафедри математики та методики її навчання Дмитром Євгеновичем Бобилєвим, у якого розпитав про тонкощі цієї науки, її вплив на наше повсякденне життя.

Детальніше…

Прес-центр

Гармонія та натхнення: інтерв’ю з проректором з науково-педагогічної роботи, кандидатом педагогічних наук, доцентом Ю. О. Баруліною

5 Вересня 2023, 12:18

У перші дні нового навчального року прес-центр поспілкувався з проректором з науково-педагогічної роботи Юлією Олександрівною Баруліною щодо навчання та студентського життя. Про важливість громадянської позиції, всебічний розвиток й активність здобувачів – в новому вересневому інтерв’ю.

Детальніше…

Ярослав Шрамко
ректор університету, професор
Ганна Віняр
директорка бібліотеки (2009 - 2022 роки)
Прес-центр
Прес-центр
Єлизавета Кучерган
викладачка кафедри фізичної культури та методики її викладання (2016 - 2022 роки)
Дмитро Бобилєв
завідувач кафедри математики та методики її навчання, доцент
Тетяна Крамаренко
доцент кафедри математики та методики її навчання
Валерія Безуглова
аспірантка кафедри соціології та масових комунікацій, кореспондентка прес-центру
Едуард Євтушенко
в. о. завідувача кафедри ботаніки та екології, доцент
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31