volunteer1

Громадська організація «Акція спокути заради миру» у співпраці з німецькою громадською організацією «Aktion Suhnezeichen Friedensdienste» запрошує здобувачів вищої освіти (від 18 до 29 років включно) до участі в молодіжних, соціальних та культурних волонтерських проєктах, спрямованих на вдосконалення сучасного соціального досвіду за принципами толерантності та критичного мислення.

volunteer2

ГО «Акція спокути заради миру» є членом мережі Європейських волонтерських організацій. У період з 2011 по 2019 роки організація реалізувала популярні проєкти із залученням німецьких волонтерів до роботи в громадських організаціях України та забезпечила участь української молоді в міжнародній співпраці на базі ГО Польщі й Німеччини. Німецькі та українські волонтери отримують можливість для спільної роботи в музеях, меморіальних комплексах або соціальних проєктах Польщі чи Німеччини. Під час річного терміну волонтаріату організовуються чотири освітні семінари, де волонтери дізнаються всю необхідну інформацію щодо проєкту та обмінюються досвідом. Кожному волонтеру надається окрема кімната, кишенькові гроші й кошти на харчування та проїзд містом. За умовами проєкту передбачено 35 годин робочого часу на тиждень, 2 вихідних та оплачувану відпустку. Крім цього, охочі мають можливість долучитися до короткострокових двотижневих проєктів улітку.

volunteer3

Щорічні волонтерські проєкти стартують 1 вересня. Учасники проєктів у Німеччині мають володіти німецькою мовою на рівні B2. Проєкти в Польщі передбачають участь осіб, які володіють англійською на розмовному рівні; знання польської мови вітаються.

Наразі триває прийом заявок для участі у волонтерських проєктах Польщі:

1.       Фонд Крейзау європейського порозуміння
2.       Центр Брама Гродцька – Театр НН
3.       Проєкт: Єврейська громада у Варшаві

Довідки за адресою  [email protected] та за телефоном +38 068 359 90 13. Більше інформації на Facebook-сторінці ГО «Акція спокути заради миру».

10478
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок