designcontest

Студентів, магістрантів і аспірантів галузі дизайну запрошують скористатися можливістю для реалізації творчого осмислення сьогодення, взявши участь у І Всеукраїнському онлайнонкурсу на тему «Пандемія та проблеми захисту здоров’я».

Конкурс організує та проводить Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди з метою пошуку й підтримки обдарованої студентської молоді, яка бажає поділитися власним баченням навколишнього світу. Журі конкурсу визначить переможців у двох номінаціях – «Fashion дизайн» і «Візуально-комунікативний дизайн».

designcontest

Для участі в конкурсі необхідно надіслати фотороботи у форматі .jpg, .gif, .png і анкету-заявку на електронну адресу [email protected]. Конкурс проводиться у два етапи: І етап – відбірковий – триватиме з 27 квітня по 15 травня, II етап – фінальний – розпочнеться 16 травня й завершиться 21 травня 2020 року. Учасники конкурсу можуть представити лише по одному проєкту.

Оцінювання робіт здійснюватиметься відповідно до таких критеріїв:

  • креативність та оригінальність ідеї;
  • концептуальність (тематична відповідність та повнота розкриття визначеної теми);
  • творчий підхід (не допускається копіювання, запозичення тем тощо);
  • композиційна досконалість;
  • рівень володіння технікою виконання, матеріалом;
  • охайність конкурсної роботи.

Учасники конкурсу нагороджуються сертифікатами, переможці й призери – дипломами відповідних ступенів. Авторам робіт буде надіслано каталог виставки у форматі .pdf. Детальніше про конкурс – у Положенні. Бажаємо натхнення!

11577
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок