st fm1

Дистанційний формат роботи – це не тільки навчання, а й цікаве дозвілля. Нещодавно студентська рада Криворізького педагогічного започаткувала новий молодіжний флешмоб. Деталі – у дописі прес-центру.

st fm2

Цей онлайн-флешмоб – ініціатива студради КДПУ, яка припала до вподоби як викладачам, так і студентам. Умови участі дуже прості – показати трансформацію своєї історії навчання від абітурієнта до сьогодення. Форма виконання – вільна. Кожен може проявити свою творчість: зробити фотоколаж, презентувати вірш, змонтувати відео або анімацію, написати власний монолог.

st fm3

«Ми навмисно не визначали якихось чітких умов для того, щоб кожен за бажанням міг поділитися думками: чому він вступив саме до КДПУ? Що змінилося в ньому/ній з часів, коли ми ще були абітурієнтами? Чи не шкодують юнаки й дівчата про свій вибір? Ми маємо на меті показати, що студентам тут дійсно подобається, що в університеті існує та дружня, навіть родинна атмосфера, яка всіх нас об'єднує», – розповідає голова студентської ради Ярослав Качанов.

st fm4

Для того, щоб приєднатися до студентського інтерактиву, необхідно опублікувати фото або серію фотографій на своїй сторінці в соціальних мережах (Instagram або/та Facebook), виявити свою креативність і обов’язково поставити хештеги #КДПУ та #ЗалишайсяВдомаНавчайсявКДПУ.

(Більше публікацій дивіться у пошукових вікнах з відповідними хештегами)

Тож не гайте часу, а мерщій робіть новий контент
собі в новинну стрічку!
11710
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30