kkr1

Громадська організація «Примножимо славу Придніпров’я» оголошує конкурс молодих краєзнавців на тему: «Знамениті помешкання Придніпров’я». Цей соціальний проект проводиться з метою популяризації рідного краю – Дніпропетровщини і сприяє збереженню видатних місць нашої Батьківщини.

kkr2

Головною метою конкурсу є залучення молоді до пошуків знаменитих будівель та інших споруд, котрі були збудовані в давні часи і нині знаходяться далеко не в кращому стані. Крім цього, оголошення конкурсу передбачає прищеплення гордості за свій край, а також проведення різноманітних краєзнавчих досліджень на території міста і області.

kkr3

До участі в конкурсі організатори запрошують молодь віком до 25 років, яка має самостійно підготувати твір (статтю, доповідь, нарис тощо) за цією темою на паперовому або оптичному носії інформації (диск, флешка) без обмеження в обсязі. Друковані матеріали надаються до відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Металургійної районної ради (просп. Миру, буд. 42), до Департаменту сім’ї, молоді та спорту (пл. Молодіжна, буд. 1, к. 421-А) та в електронному вигляді на адресу: [email protected] та [email protected]. Роботи потрібно надати до 28 вересня 2020 року.

kkr4

Запрошуємо студентську молодь Криворізького педагогічного взяти активну участь у конкурсі! І довести, що в КДПУ навчаються найкращі краєзнавці!

12495
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок