img21

Громада Криворізького педагогічного затамувала подих в очікуванні результатів улюбленого фестивалю осені «Студент року». Задля ознайомлення широкого загалу з конкурсними роликами прес-центр підготував дайджест відеоробіт цьогорічних номінантів.

img22

Нагадаємо, що в силу об’єктивних обставин конкурс перенесли до онлайн-площини. Учасники мали підготувати коротенький відеоролик, який повністю розкриє їх внутрішній потенціал і складатиметься з кількох частин: презентації номінанта, інтелектуального конкурсу (привітань до 90-річчя університету) й домашнього завдання, тобто висвітлення свого життя на факультеті. Тож розпочинаємо знайомство.

img31

Першою претенденткою на перемогу є студентка факультету іноземних мов Олександра Черненко. Дівчина презентувала цікавий перехід від дня започаткування університету до сьогодення. Олександра розкрила секрет своєї самоактуалізації, наголосивши на тому, що вона ніколи не йде проти системи, адже є її засновницею. Ознайомитися з роботою ви можете за посиланням.

img32

А на нас уже чекає відеозавдання студентки факультету української філології Аліни Дядечкиної. Філологиня вирішила розкрити всі грані своєї особистості, в чому їй допомагали її друзі. Свої факультетські досягнення дівчина представила в іронічній пісні, яку вона заспівала разом із родиною УМЛ. Як це було? Дивіться за посиланням.

img39

Катерина Медвєдєва – представниця психолого-педагогічного факультету підготувала власну відеоісторію. З перших хвилин відео глядачі побачать безмежну закоханість номінантки у свою майбутню професію. Дівчина в музичній формі розповідає про новий, ще до кінця не пізнаваний світ практичної психології, за відкриття якого вона вдячна рідній альма-матер. Пориньмо разом! Переходьте за посиланням.

img40

Наступною учасницею є представниця фізико-математичного факультету Есміра Гейдарова. Дівчина творчо підійшла до виконання завдання, привітавши наш університет із 90-річчям у речитативній формі з яскравими переходами. Після чого поринула у філософські роздуми, дійшовши висновку, що не потрібно себе порівнювати з іншими, адже кожна людина унікальна. Хочете подивитися, як це було? Тоді хутчіш клікайте на посилання.

img48

Перетнула екватор нашого дайджесту кандидатка на перемогу з природничого факультету Анастасія Гусєва. У своїй відеороботі вона вивела власну формулу щастя – бути студенткою Криворізького педагогічного. Після цього Анастасія продемонструвала захоплюючі досліди, які вона опанувала за роки навчання. Цікаво? Тоді переходьте за посиланням.

img49

На черзі представниця факультету дошкільної і технологічної освіти Олександра Малій. У своєму відеоролику дівчина пішла наперекір усталеним уявленням і показала, що вона також уміє вправно працювати в автомайстерні. Майбутня вчителька технологічної освіти згадала ключові постаті КДПУ, які привели її до «алеї слави». Про це й навіть більше дивіться за посиланням.

img56

Далі ми розглянемо відео студентки факультету мистецтв Анастасії Басс. Власну візитівку дівчина подала у вигляді співбесіди, в якій розкрила свої головні особистісні якості. Відтак мисткиня від усього серця привітала рідний педагогічний з ювілеєм, зазначивши вагомий внесок університету в розвиток нашого міста. На це варто подивитися, переходьте за посиланням.

img57

Останній конкурсант, єдиний хлопець серед жіночого квітника – представник факультету географії, туризму та історії Руслан Шишка. Відео номінанта має цілісну сюжетну лінію, лейтмотивом якої стало українське слово. Руслан постає перед глядачами в образі юного Т. Г. Шевченка і, як завжди, бездоганно декламує його поезію. Переходьте за посиланням і насолоджуйтеся переглядом.

Уже дуже скоро компетентне журі визначить кращого з кращих серед конкурсантів. Ми дізнаємося ім’я «Студента року-2020» 17 листопада о 15 годині в прямому ефірі на Facebook-сторінці студентського клубу КДПУ та на Youtube-каналі університету.

Криворізький педагогічний бажає нашим конкурсантам успіхів,
а глядачам активності в підтримці своїх фаворитів!
 
13238
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31