onlinesessions 1

Представників органів студентського самоврядування й студентських профкомів запрошують до участі в проєкті «Інформаційні онлайн-сесії Молодь і Європа». Учасники інформаційних сесій отримають можливість більше дізнатися про особливості європейської інтеграції України й програми стажування в Німеччині та інших країнах ЄС у період зимових або літніх канікул, зможуть поставити запитання експертам у цій галузі.

Інформаційні онлайн-сесії відбуваються в межах молодіжного проєкту Профспілкової організації студентів СНУ ім. В. Даля, що проводиться спільно з Національною молодіжною радою України в межах проєкту «Зміцнення молодого громадянського суспільства та культури пам’яті» у співпраці з DBJR, BDKJ, ТУСК «Обнова» та за фінансової підтримки МЗС Німеччини. Упродовж січня-лютого 2021 року о 18.00 на платформі ZOOM проведуть 5 інформаційних онлайн-сесій. Організатори рекомендують приєднуватися до кожної сесії за 10 хвилин до її початку.

onlinesessions 2

Реєструйтеся на інформаційні онлайн-сесії «Молодь і Європа», щоб дізнатися про молодіжні цілі ЄС, європейсько-українські відносини, можливості стажування в Німеччині та інших країнах Європи. Більше інформації – на офіційній Facebook-сторінці події.

Надалі передбачено проведення онлайн-тренінгів на різноманітні теми, за умови стабілізації епідеміологічної ситуації – організацію студентських поїздок із метою обміну досвідом, екскурсій як Україною, так і Європою. Задля покращення інформування про ці всеукраїнські заходи й проєкти представників органів студентського самоврядування, студентських профкомів та інших молодіжних організацій ЗВО запрошують до 23 січня 2021 р. включно заповнити Гугл-форму.

13861
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок